20 Şubat 2012 Pazartesi

Kérastase’tan Çok Yönlü Kullanıma Uygun İlk Saç Bakımı...ELIXIR ULTİME

L’Oréal İleri Araştırmaları, dört değerli yağ;  argan, mısır, prakaksi ve kamelyanın gücünü harmanlayarak  bugüne kadar yaratılmamış bir saç bakım iksiri yarattı. ‘Kérastase Elixir Ultime’, Kérastase’ın çok yönlü kullanıma ve her saç tipine uygun ilk saç bakımı olma özelliğini taşıyor.

ANTİK ÇAĞLARDAN GÜNÜMÜZE BÜYÜLEYİCİ BİR İKSİR:
KÉRASTASE ELIXIR ULTIME



Yüzyıllar boyunca değerli yağlar, tüm dünyada kadınların güzellik ritüellerine renk katmak için kullanıldı. Yaklaşık 3 bin sene önce, Antik Mısır’da değerli yağ ve parfümlü sularla yapılan banyolar, kadınlar arasında lüks değil; gereklilik olarak görülüyordu. M.Ö 3000 senesinde Çin’de, yağların kullanımıyla insanoğlunun tanıdığı en eski bakım yöntemlerinden biri ortaya çıktı: ‘Masaj’. Sakinleştirici etkisi ve hoş kokularıyla masajlara eşlik eden yağlar ise, iyileştirici özellikleriyle anılmaya başlandı. Öyle ki; Hipokrat, Eski İyonya’da, sağlıklı bir yaşam için günde bir kez değerli yağ ve parfümlerle banyo yapılmasını tavsiye ediyordu. Günümüzde de ‘doğanın mucizesi’ denince, akla ilk olarak aromaterapi geliyor…

Tüm bu antik güzellik geleneklerinden esinlenen L’Oréal İleri Araştırmaları, özel yağların gücünü harmanlayarak, KÉRASTASE ELIXIR ULTIME adıyla daha önce görülmemiş bir saç bakım iksiri yarattı. Elixir Ultime, dört değerli yağın birleşimi olan Oléo-Complexe teknolojisi ile tüm kadınların saç bakım alışkanlıklarına uygun benzersiz bir iksir.

ARGAN: SPA dünyasının yeni starlarından olan argan yağı, Fas’ta üretiliyor. Omega 6 ve E vitamini açısından zengin içeriği ile bilinen argan yağı saçı güçlendirken; içeriğinde bulunan A, D ve E vitaminleri antioksidan özelliği kazandırır. Saçları kuruluğa karşı korur ve yumuşatır.
MISIR: Mısır taneleri, Kérastase markası için ‘star’ bir içeriktir, çünkü Kérastase tarafından yaratılan ilk saç bakım maskesinin içeriğinde kullanılmıştır. Bu aktif içerik, güçlü besleyici özellikleri ile tanınır. Saç yumuşak ve esnek bir his kazanır.
PRAKAKSİ: Amazonlarda bulunan en nadir yağlardan biridir. Saçın daha esnek ve daha dayanıklı olmasını sağlar.
KAMELYA: Kamelya yağı, Orta ve Doğu Asya’daki kamelya çiçeklerinden üretilir. Lüks ve hoş kokuludur. Besleyici, koruyucu ve yumuşatıcı etkisinin yanı sıra saça muhteşem bir parlaklık kazandırır.





Farklı şekillerde uygulanabilecek şekilde tasarlanan ve bu dört değerli yağın birleşimi olan Elixir Ultime, Kérastase’ın çok yönlü kullanıma ve her saç tipine uygun ilk saç bakımı olma özelliğini taşıyor. Ürün, saç banyosundan önce, fön öncesi ve fön sonrasında son rötüş için, aynı zamanda gün içerisinde kendinizi şımartmak istediğiniz her an kullanılabiliyor. Ağırlık hissi vermeden saçı besleyen Elixir Ultime, yumuşaklık ve parlaklık da vadediyor.
Saçı güzelleştiren dört değerli yağın birleşimi. ELIXIR ULTIME’in birkaç damlasıyla, saçlarda ipeksi bir dokunuş, hafif bir görünüm sağlıyor.Ben  bu ürünü bir kaç haftadır kullanıyorum ve sonuçlarından  çok memnunum.Kokusu  inanılmaz güzel ve saça sürdükten sonra saçta çok hoş bir koku bırakıyor ve  parlaklık sağlıyor,saçları yumuşacık yapıyor.Saçlarımda daha önce ki yazılarımda belirttiğim üzere hiçbir boya vs işlemi yok yani saçlarımda bu nedenle oluşan bir yıpranma  problemim yok ama ince telli olduğundan sadece tarasam dahi zarar görüyor diyebilirim ki genelde doğal haline bırakıyorum ve mecbur kalmadıkça aşırı fön,düzleştirme işlemleri yapmıyorum.Yine de ister istemez saç uçlarında kırılmalar olabiliyor   saçlarımı uzatmaya uğraştığım  şu dönem de de imdadıma yetişen bu  muhteşem iksiri sizlerle paylaşmak istedim.İçeriğinde ki tamamen doğal besleyici yağlar sayesinde  saçlarıma korkmadan şekil verebiliyorum çünkü bu ürünü farklı şekillerde  ister saç banyosundan önce ister fönden önce ya da fönden sonra  son rötüş için,hatta isterseniz gün içerisinde kendinizi şımartmak istediğiniz her an kullanabiliyorsunuz..Ben ürünü genellikle saç banyosundan sonra ıslak saçıma uyguluyorum ve sonuç şahane.Saçı ağırlaştırmadan besleyen aynı zamanda yumuşaklık ve daha da güzeli hatta en güzeli parlaklık sağlayan bu muhteşem iksirle bir an önce tanışmanızı tavsiye ediyorum.Uygulamadan sonra elinizde  yağlı bir his bırakmıyor ve yapış yapış olmuyor.Ama asıl önemlisi saçta bu hissi bırakmıyor olması çünkü saça sürdüğünüz anda saçınız ürünü hemen emiyor.İsminin hakkını veren bu ürün gerçekten Saçınızın İksiri olabilir...


Kullanım Tavsiyesi
Saç banyosundan önce yıkama öncesi bakım olarak kullanılabilir.
Saçın beslenme ihtiyacı oldugunda saçta kalarak yoğun besleyici özelliğe sahip olur.
Fön maşa öncesi koruma sağlar.
Gün içinde saça sürdüğünüzde canlandırıcı etki sağlar.Günlük besin ihtiyacını sağlar.

SADECE KÉRASTASE DANIŞMAN KUAFÖRLERİNDEN TEMİN EDİLEBİLİR.
Tavsiye edilen satış fiyatı: 93 TL / 125ml


*Ürün firma tarafından deneme  amaçlı gönderilmiş olup,yazdıklarım tamamen objektif,kişisel görüşlerimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder