4 Mart 2014 Salı

Ölmez Otu & Çayır Papatyası Genç Bir Cilt İçin Aydınlığın İki Çiçeği!..Yeni İmmortelle Brightening Ürünleri!..


Eşsiz yaşlanma karşıtı özelliklere sahip Ölmez Otu esansiyel yağı ve cilde gençilk kazandıran, aydınlatan ve renk tonunu dengeleyen Çayır Papatyası Brightening Immortelle (Aydınlatıcı Ölmez Otu) serisinde bir araya geldi.

Patentli etkinliğe sahip, Korsika’dan gelen organik Ölmez Otu esansiyel yağı, ciltteki çizgileri pürüzsüzleştirmeye ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı olur.

Bellis Perennis yani Çayır Papatyası aydınlatıcı özelliklere sahip etkili bir çiçek, cildin gençlik ışıltısıyla aydınlanmasını sağlar.
Ölmez Otu Aydınlatıcı Serum
Korsika’dan Ölmez Otu ve Çayır Papatyası ile
Yeni Brightening Essence formülü eskisinden daha da etkili aktif molekül konsantrasyonuna sahip, böylece aydınlatma perfomansı daha da yüksek. Ferhalatıcı, sulu yapısı cilt tarafından kolayca emilerek aydınlanmasını sağlar. Renk pigmentlerinin üzerindeki etkisi sayesinde ciltte oluşan koyu lekelerin azalmasına yardımcı olur, böylece daha dengeli bir cilt kompleksi oluşur.

Immortelle Brightening Essence – Yenilenen formül ve ambalaj - 198TL

L’OCCITANE’ın bu 2 yeni, pratik ve etkili ürünü cilt bakımına yeni bir soluk kazandıracak! Özellikle yaşlanmadan kaynaklanan koyu leke oluşumunda ve gözlerdeki yorgunluk belirtileri ile savaşan bu ürünler kısa zamanda cilt bakımının vazgeçilmezleri arasında yerini alacak!
Ölmez Otu Aydınlatıcı Dokunuş
Hafif ve yağsız dokusu cilt tarafından kolayca emilir. Cildi kurutmayan formülü her türlü koyu leke* görünümünü azaltır ve aydınlığını geri kazandırır. Yorgunluk belirtileri gözden kaybolur, hatta koyu lekeler bile yok olur. Cilt kompleksi daha dengeli görünür ve gençlik ışıltısını yeniden kazanır.
Immortelle Brightening Touch Targeted Corrector YENİ – 89TL


BİR FIRÇA ETKİSİ
Ister çıplak cilde veya makyaj üstüne uygulayın. Fırçası sayesinde kolay ve doğru noktalar hedef alınabilir. Ciltteki dengesizlikler görünmez hale gelirken, gölgeli bölgeler de aydınlanır (koyu halkalar, çene bölgesindeki çukurlar, dudak çevresi ve burun kenarları).


Ölmez Otu Aydınlatıcı Göz Bakımı & Maske İkilisi
Bu çok yönlü ve üç etkili formüle sahip ürün günlük göz kremi veya göz çevresi maskesi olarak kullanılabilir. Nemlendirici jel-krem dokusu cilt tarafından emilerek gözlerin rahatlamasına ve pürüzsüzleşmesine yardımcı olurken, metal aplikatörü sayesinde ferhalık hissi verir. Gölgeli bölgeler yumuşar. Göz çevresi daha pürüzsüz ve aydınlıktır. Gözler canlanmış, aydınlanmış ve dinlenmiş görünür.

AYDINLIK GÖZLER
Bu ürün sadece cilt üzerinde bir “kurtarıcı” değil aynı zamanda önleyici etkileri de var. Maske olarak kullanıldığında, 10 dakika içerisinde gözleri canlandırır – kısa bir uykudan sonra veya uzun bir geceden önce kullanmak için ideal..


Immortelle Brigthening Eye Care & Mask Duo Brightening Corrector – YENİ  109TL

MART AYINDAN İTİBAREN TÜM L’OCCITANE MAĞAZALARINDA! IMMORTELLE & BELLIS PERENNIS


*BASIN BÜLTENİDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder