21 Şubat 2012 Salı

Exitenn Profesyonel Saç Dökülmesine Karşı Serum İle Saç Dökülmesine Son Veriyor!

Haber: Saç Dökülmesine Karşı Serum



Neva Kozmetik, Exitenn Profesyonel Saç Dökülmesine Karşı Serum ile saç dökülmesine son veriyor!
Saçlarınıza profesyonel dokunuş getirecek Exitenn Profesyonel Saç Dökülmesine Karşı Serum ile saçlarınızın güçlendiğini, elektriklenmediğini ve kolay şekil aldığını anında fark edeceksiniz.
Türkiye’nin en çok tercih edilen saç bakım markası Neva Kozmetik kuaförlere özel olarak ürettiği profesyonel dokunuşu şimdi tüketici ile buluşturuyor. Neva Kozmetik, Exitenn Profesyonel Saç Dökülmesine Karşı Serum ile saçlarınıza kökten uca yenilik getiriyor.
20 yıllık tecrübesiyle saç bakım sektöründe yeniliklere imza atan Neva Kozmetik, saç dökülmesine karşı güçlü aktif tedavi sağlayan ve saç kökü faaliyetlerini aktive eden ideal bir ürün sunuyor: Exitenn Profesyonel Saç Dökülmesine Karşı Serum
Exitenn Saç Dökülmesine Karşı Serum, kış aylarının son günlerinde, mevsim değişikliğiyle saçlarınızda oluşabilecek saç köklerinin zayıflamasını önleyecek, dış etkenlerden dolayı saç derinizde oluşabilecek toksinlerin zararlı etkilerini nötralize edecek mucize bir bakım kürü.
10 adet 6 ml’lik ampüllerde kullanıma sunulan Exitenn Saç Dökülmesine Karşı Serum ampülleri, saç dökülmesi problemi olanlar ve daha güçlü, dirençli yeni saçlara kavuşmak isteyenler için özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki Omega 3, Omega 6, Omega 9, Vitamin B ve bitkilerde doğal olarak bulunan bitkisel kaynaklı aktif maddeler ile Exitenn Saç Dökülmesine Karşı Serum, saç tellerini kalınlaştırıyor ve güçlendiriyor, saça hacim ve direnç kazandırıyor. Sürekli ve düzenli kullanımda yeni saç gelişimi için ihtiyaç duyulan sağlıklı ortamı yaratır ve ölmemiş saç foliküllerinin güçlenmesine yardım ediyor.
Exitenn Saç Dökülmesine Karşı Serum’u kullanmak ise çok kolay. Saçınızı tarak ile tutamlar halinde ayırarak, Exitenn Saç Dökülmesine Karşı Serum tek dozluk ampulü direkt saç derinize uygulayabilirsiniz. Durulanmayan bu serumu uygulayarak 1 dakika boyunca masaj yaptığınızda, kan dolaşımınız hızlanacağı için saç derinizin ve saçlarınızın rahatladığını hissedeceksiniz.
Neva Kozmetik Exitenn Saç Dökülmesine Karşı Serum ürünlerini Türkiye’nin her yerindeki seçkin kuaförlerden satın alabilirsiniz.
Fiyatı: 80 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder