6 Şubat 2012 Pazartesi

AveSeena"JET-SET EYEBROW PERFECTİON GEL "Kaş Sorunlarınıza Jet Gibi Yetişecek Bir ürün...

Daha önce şurada ki yazım da AveSeena Markasından ve  AveSeena Ürünlerinden bahsetmiştim.Bu postta sizlere AveSeena nın en iddialı ürünlerinden biri olan Jet-Set Eyebrow Perfection Gel ürününden bahsetmek istiyorum.Bu ürün hiç şüphesiz Kusursuz Kaşların yeni sırrı olacak...İçeriğindeki hidrolize Soya Proteini, Homotaurine, Chondroitine ve Biotin kompleksi, saçın keratin yapısı ile aynı özellikleri taşıyan kaş tellerini güçlendirerek doğal büyüme sürecini uzatmaya ve hızlandırmaya yardımcı olur.
Vitamin ve bitkisel özlerin birleşimi, güçlenen kaş tellerinin dökülme periyodunu azaltmayı hedefler. Eşsiz formülü ile kaşların sağlıklı, esnek ve yumuşak kalmasını sağlarken, yeni kaş tellerinin gelişmesini, güçlenerek dolgunlaşmasını destekler. Özel aplikatörü ile uygulaması son derece kolaydır.  Jel yapısı ile hızla kurur.
Sağlıklı, doğal ve dolgun kaş görünümüne sahip olmak istiyorsanız mutlaka denemenizi öneriyorum.Yüz estetiği açısından önemli olan kaş çizgisindeki bozuklukları gidermeye yardımcı olan Jet-Set EyeBrow Perfection Gel' i ben de kaşlarım normalde  seyrek olmadığı için kaşlarımda ki boşlukları doldurmak ve kaş tellerimi güçlendirmek için bu ürünü kullanmaya başladım.
Ürünü  3 hafta kadar bir süreyle düzenli olarak sabah akşam olmak üzere kullandım ve kullanmaya devam ediyorum ve sonuçtan son derece memnunum. Normalde kullanım süresi 6-8 hafta kadar olmasına rağmen ben 3 haftalık kullanımda istediğim sonucu almaya başladım ve üründen  8 haftanın sonunda  çok daha güzel sonuçlar alacağıma eminim.Ürünün  en önemli özelliklerinden biri bahsettiği üzere kaşlarda herhangi bir gerginlik,yapışkanlık  hissi bırakmıyor olması.Sadece  ilerleyen zamanlarda  eğer kaşınızla uğraştığınız takdirde  jel soyulmaya başlıyor ki bu da gayet normal yani elinizden geldiğince kaşlarınıza dokunmazsanız problem yok...Bu arada kaşlar kadınların saçlarından sonra yüzlerinde estetik açısından en önem verdikleri ayrıntı.Bir kadının kaşlarının şekli gözlerinin çekiciliğinde büyük rol oynar.Yanlış şekillendirilmiş kaşlar en güzel gözlerin bile farklı görünmesine sebep olur.Ben kaşlarda doğallıktan yana biriyim çok aşırı kaş alımı taraftarı hiç olmadım yüzü doğru tanımak çok önemli yüz şeklinize ve en önemlisi göz şeklinize  göre en ideal kaş şeklinizi bulmalısınız.Kaş, sadece göz yapısını farklı göstermekle kalmaz, yüz ifademizi de değiştirir. Bazı kaş şekilleri bizi olduğumuzdan daha olgun gösterir veya yüzümüze sert, bir ifade kazandırır.Kadınların yaptığı en büyük hata kaşları çok fazla almak. Kaşlarınızı tekrar uzatmanın aylar sürebileceği kadar çok almaktan kaçının.Tüm bu hatalardan kaçınmak gerekli...Kaşlarınızı kökünden değiştirmeye kalkmayın. Kaşlar kendi eğikliği korunarak düzeltilmelidir. Sonra uzatma evresinde çok zorlanırsınız.Kaşlar mutlaka kendi yönünde alınmalıdır.Yoksa köklerinde pütürlü bir görünüm oluşur. Doğal kaş her zaman çok daha genç görünmenizi, bakışlarınızın daha vurgulayıcı olmasını sağlayacaktır.
Kaşların çıkış yönünde alınması batık sorununu engeller. Ayrıca kaş alınırken cımbızın ucunu takip etmek önem taşır.Birçok kadının kaşları profesyonel bir kişi tarafından cımbız yada ip ile şekillendiriliyor,iple şekillendirilen kaşlar kaş düşüklüğüne  yol açabiliyor.Kaş asla üstten alınmamalı ve kesilmemelidir.Çoğu kez yanlış alımdan kaynaklanan ve kaş küsmesi olarak tabir edilen kaşın çıkmaması problemi,çözülebilir.Zayıflayan kaş telleri zaman içinde yenilenebilir fakat isteğe bağlı olarak bu telleri canlandırmak için farklı yöntemler uygulanabilir.Bu konuda çok başarılı olan Jet-Set EyeBrow Perfection Gel'i önermek mümkün Üründe  bulunan Tatlı Badem, Ginkgo Biloba, Termiye Tohumu, Su Teresi, Isırgan Otu,
Niacin (Vitamin B3), Biotin + ProVitamin B5 gibi tamamen doğal içerikler sayesinde sizde en kısa zamanda kaşlarınızla ilgili  birçok probleminize çözüm bulabilirsiniz...Bu arada 

Jet-Set EyeBrow Perfection Gel Fiyatı 159.30 TL
Bu ürünü daha detaylı incelemek ve AveSeena Markasını takip etmek isterseniz ulaşabileceğiniz adresler; 
http://tr-tr.facebook.com/AveSeena
http://twitter.com/AveSeena


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder