23 Ocak 2012 Pazartesi

AveSeena Ürünleri

Son yıllarda doğaya ve doğal olana  dönüş oldukça arttı. Bunun en büyük sebeplerinden biri de kanserojen maddelerin ortaya çıkması ve kanserin gittikçe yaygınlaşması...Organik gıdalarla beslenmenin yanı sıra organik kozmetik ürünlerini de tercih ediyoruz artık...
Kozmetik ürün satın alırken en dikkat etmemiz gereken en önemli özellik  içeriğinde parabenin bulunmamasıdır çünkü parabenin kansere sebep olduğu kesinlikle kanıtlanmış durumda... Kozmetik ürün satın alırken paraben içermeyen organik ürün olamasına  çok dikkat eden biri olarak, size içeriği tamamen doğal maddelerden oluşan bir  kozmetik markadan bahsetmek istiyorum...İşte  doğal kozmetik ürünlere en iyi örneklerden birini teşkil eden doğal kozmetik ürün markası  olan AveSeena, "Hepimiz doğanın ayrılmaz bir parçasıyız" felsefesinden yola çıkarak , kadınlar için dünyanın dört bir yanından seçilmiş en egzotik bitkiler ile özel aktiflerden oluşan cilt bakım ürünleri geliştirmiştir.
AveSeena ürünlerinde Paraben türü koruyucular, petrol türevi mineral yağlar, petrol türevi kimyasallar, kimyasal boyar maddeler gib kimyasallar bulunmamaktadır.
Ve  bütün bu özelliklerine bir artı olarak daha da iyisi AveSeena çevreci kimliği ile de ürünlerini hayvanlar üzerinde test ettirmemektedir.


Organik kozmetik markası AveSeena'yı daha yakından tanıtmak gerekirse;
Doğanın tadını yüzünüzde, cildinizde ve bedeninizde yansımasını hissetmek... Kim istemez? Hepimiz doğanın ayrılmaz bir parçasıyız. Bu nedenle, AveSeena kusursuz bir cilt için dünyanın dört bir tarafından özenle seçilmiş en egzotik, doğal ve doğa dostu hammaddelerin sırlarını sizler için özel formüllerde birleştirdi. Vücudun her yerini saran cildimizin, doğanın parçası, besleyici maddeler içeren ürünlerle güzelleştirilmesine inanıyor. Bu yüzden;
- En yüksek kalitede, güvenli ve taze doğal malzemeleri kullanıyor.
- Paraben türü koruyuculardan uzak duruyor.
- Mineral yağ veya parafin gibi doğal olmayan maddeleri kullanmıyor.
- Dünyaca kabul edilen Avrupa ve Amerika kozmetik standartlarına uyuyor.
- Kozmetik ürün ve hammaddelerini hayvanlar üzerinde test etmiyor.

Ürünler hakkında ki yorumlarımı kullanıp etkilerini gözlemledikçe paylaşacağım ,özellikle "jet-set eyebrow perfection gel" i kulandıkça ki memnun kalacağıma inanıyorum ama 
belirli bir zaman geçtikten sonra  görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum  
İçeriğindeki hidrolize Soya Proteini, Homotaurine, Chondroitine ve Biotin kompleksi, saçın keratin yapısı ile aynı özellikleri taşıyan kaş tellerini güçlendirerek doğal büyüme sürecini uzatmaya ve hızlandırmaya yardımcı oluyormuş.
AveSeena Ürünlerinin İçerikleri


http://www.aveseena.com.tr/
Tatlı Badem, Ginkgo Biloba, Termiye Tohumu, Su Teresi, Isırgan Otu gibi doğal bitkilerden oluşan  bu ürünü ve  daha birbirinden güzel ve doğal içerikli bu ürünleri AveSeena'nın internet sitesinden öğrenebilirsiniz.Üstelik ürünleri netten satın alabiliyorsunuz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder