26 Ocak 2012 Perşembe

Kérastase Türkiye Fusio Dose ile "SAÇINIZIN ŞİFRESİNİ ÇÖZÜN"

Saç uzmanları tarafından anında uygulanan ve yüksek konsantrasyonlu aktifler içeren ilk* bakım sistemi.
Saçlarınızın tüm problemlerini aynı anda çözen sayısız kombinasyondan sadece biri tamamen size uygun ve sadece sizin için yaratıldı. Saçlarınızda anında yeniliği hissedin. 
1.TEŞHİS
Saçlarınızın birincil ve ikincil  ihtiyaçları


belirlenir. Danışman Kuaförünüz istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik uzman bir teşhis koyar.
2. FÜZYON 
Fusio dose, saf aktif içerikler, yüksek teknoloji ve kişiye özel bakım kavramlarını bir araya getirmiş, seçkin bir bakımdır.
3. DEĞİŞİM 
Saç telinizdeki yenilenmeyi hissedin. Belirlenen ihtiyacınıza göre uygulanan Fusio Dose bakımı saçınıza derinlemesine nüfuz ederek saç telinizde yenilik yaratır.




Kérastase, tüm kadınlara, kendilerinene özgü yaratılan saç bakımlarının keyfine varma lüksünü sunuyor. Kérastase Danışman Kuaförleri tarafından İleri Profesyonel Teşhis ile reçetelenen saç sorunları, kişiye özel, anında hazırlanan bakımlar ile giderilerek yerini göz kamaştıran bir görünüme bırakıyor…Kadınlar, aynı anda birden fazla çözüme ihtiyaç duyabilirler. Kuru saçlar aynı zamanda hassaslaşmış, parlaklığını yitirmiş ve renk yoğunluğunu kaybetmiş olabilir. İncelen saçlar, yoğunluğun yanında beslenme ve güçlendirme gibi desteklere de ihtiyaç duyabilirler. Peki yaz sizin saçlarınız? Siz de SAÇINIZIN ŞİFRESİNİ ÇÖZÜN ve bu ayrıcalığı yaşama şansını elde edin…Uzman Saç Stilisti Kemal Baykar tarafından uygulanacak olan Fusio Dose uygulaması keyfini kaçırmayın..29.01.2012 tarihine kadar devam edecek olan uygulama için Kerastase Türkiye Facebook Sayfasını ziyaret edebilirsiniz..


http://apps.facebook.com/sacinizinsifresi/


http://www.facebook.com/KerastaseTR


twitter.com/kerastasetr



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder