20 Ocak 2012 Cuma

Benefitle Soğuğa Aldırmadan...

Benefitle Soğuğa Aldırmadan...Sert esen rüzgar,hafif hafif yağan ama incitmeyen bir yağmur...Sarı soğuk bir ocak bu filmin konusu...Bu soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak  makyajı keyifli hale getirip    soğuğun ve kışın kasvetini biraz olsun bir kenera atıp  bizleri mutlu edecek olan  makyaj ürünleri yle soğuğa aldırmıyoruz bile...Benefit in birbirinden keyifli,özel ve güzel ürünleriyle eğlenceli bir makyaj için Benefit in  hangi ürünlerini tercih ettim bakalım ...

Benefit'in en çok satan dört aydınlatıcı/ışıltı verici ürünlerini içinde barındıran  harika seti 

                       Benefit Finding Mr. Bright

 Setin içerisindeki ürünlerin hepsini tek tek alabilirsiniz ama set olarak hem fiyatı daha uygun hem de kolay taşınabilir oluyor ayrıca hangi ürünleri kombinleyebileceğinizi size gösterdiği için işiniz kolaylaşıyor:)

Girl meets pearl: Cildinize tazelik ve canlılık veren bir yüz aydınlatıcısı. Fondöten ya da pudranızı sürmeden önce cildinize parlaklık vermek için parmağınızla noktalar halinde yüzünüze sürün, her yerine sürmek zorunda değilsiniz ve etkisini arttırmak için yaymayın bile yalnızca parmak darbeleriyle nokta nokta uygulayın hatta sadece alın burun/burun kenarları ve çenenize sürmeniz bile yeterli olur sonra da pudra-fondöteninizi sürebilirsiniz!

Posie tint: Toz pembesi bir dudak ve yanak rengi, özellikle yaz-ilkbahar aylarında kullanmak için ideal, ben genelde makyaj yapmaya zamanım olmadığında hafifçe sürüyorum ve yanaklara verdiği o tatlı renge bayılıyorum! :) Ama siz isterseniz makyajınızın üzerine de uygulayabilirsiniz ister allık yerine ister allığınızın üzerine ekstra renk için..

Erase Paste: aydınlatıcı/kapatıcı. Benim favori kapatıcılarımdan birisidir kendileri çünkü çantanıza atıp ne zaman ihtiyacınız olursa parmağınızla uygulayabilirsiniz aynı zamanda göz altı morluk ve/veya torbalarını kapatmakta üzerine yoktur.

High BeamOlağanüstü bir ürün! Benefit temsilcileri onu ' Supermodel in a bottle' olarak tanımlıyorlar ve haklılar da:) Mutlaka ihtiyacınız olan ürünlerden!
Elmacık kemiklerinin üzerine birer çizgi halinde, iki kaş arasına küçük bir v harfi şeklinde( ya da burnun üzerine de sürebilirsiniz dikkati o yöne çekmek isterseniz),dudak üstüne ve çene altına da birer küçük çizgi halinde sürdükten sonra podyuma çıkmaya hazırsınız:)


Benefit The Porefessional


Bu küçük tatlı şey, onu kutusundan çıkardığınız anda size bundan sonra, hayatınızın bir parçası olacağını anlatmak istercesine mavi mavi gülümsüyor zaten siz de yüzük parmağınıza ondan minicik bir parça alıp onu T bölgenize değdirmenizle haklı olduğunu anlıyorsunuz..
Çünkü öyle güzel kokuyor ve öyle ipeksi ki yüzünüze sürdüğünüzü bile hissetmiyorsunuz, kayıp gidiyor ve arkasında mat siyah noktasız ve yumuşacık bir cilt bırakıyor ama bunun dengi bir çok ürünün aksine gözenekleri kapatarak yapmıyor nasıl yapıyor tam olarak bilmiyorum ama mucizevi bir şekilde olduğu kesin! Ürün 'makyaj bazı' olarak geçiyor makyajınızın altına yada üstüne uygulayabilirsiniz. Eğer yüzünüzde çok fazla probleminiz yoksa sadece siyah noktalarınız/gözenekleriniz varsa tek olarak  kullanabilirsiniz  Siyah Nokta Kapatıcı T Bölgesi Matlaştırıcısı olan bu ürün  bir Benefit mucizesi : The Porefessional 
Zaten Benefit'in ürünleri makyajı o kadar keyifli ve kolay hale getiriyor ki sadece  paket dizaynları bile bizlerin takdirini kazanmaya yetiyor...

Soo Hooked On Carmella: Notaları; Limon,greyfurt,revent,siklamen,şakayık,tiare çiçeği,vanilya,sandal ağacı,amber.
Koku ailesi:Oldukça tatlı mı tatlıbiraz  çikolata gibi kokmak isteyenler için  oldukça güzel bir parfüm diyebilirim.Bu parfüm bana Charlie'nin Çikolata Fabrikası Filmi'ni hatırlatıyor...Parfümde vanilya notası oldukça yoğun hissediliyor.Tatlı olmasına rağmen basit bir koku  değil, taze çiçekler ve fresh meyveler bu  tatlılığı dengeleyen bir unsur olmuş.Eğer vanilyayı ve yoğun şekerli kokuları seviyorsanız ve çikolata yada fırından yeni çıkmış kakaolu,vanilyalı kek gibi kokmak istiyorsanız ;bu kokuyu mutlaka denemelisiniz.Kışın daha çok tercih edilmesi gereken bir parfüm olduğunu düşünüyorum ve bu soğuk kış günlerinde bu kokuyu kullandığınızda bu kokunun 
içinizi ısıtacağını ve size mutluluk getireceğine inanıyorum... 

BADgal Lash Maskara :Bu rimel sayesinde sanki takma kirpik takmışcasına hacimli,uzun ve kıvrık kirpiklere sahip olabilirsiniz..Aslında  bu rimel in kahverengi göz rengine sahip olanlarda çok güzel duracağı söylenen Badgal Plum rengini de merak ediyorum ama  siyah herzaman için daha kullanışlı olacağından  tercih edilebilir.Fırçasının çok büyük olmasıyla meşhur olan bu rimel in tahtına Benefit in mucize rimeli They're Real Maskara oturmuş olsa da ben ilk göz ağrım olan BADGal  rimelden oldukça memnunum.Gerek fırçasıyla gerek rengiyle bir rimelde olabilecek tüm özelliklere sahip bu rimelle makyaj yapmayı çok seviyorum. 


Bu yazımı da Benefit'e övgüler düzerek ki (gerçekten bunu hakeden nadir markalardan biri) bitirdikten sonra tüm öğrenci kardeşlerime iyi sömestr tatilleri diliyorum..Yüzünüzden gülümseme T bölgenizden The Porefessional,yanaklarınızdan Benetint,Posetint,Benefit in Bütün allık çeşitleri kısaca hayatınızdan Benefit ama en başta tabi ki mutluluk eksik olmasın efendim ,hepinize  iyi günler  sağlıcakla kalın...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder