24 Şubat 2014 Pazartesi

LA CASADELOS AROMAS İLE EV VE OFİSLERİN HAVASINI DEĞİŞTİRİYORUZ!..

Merhabalar herkese...

Siz bir yere gittiğinizde mesela bir eve girdiğinizde  dikkatinizi ilk olarak ne çeker?Diyelim ki başkası size geldi dikkatini ilk olarak ne çekiyormuş biliyormusunuz?Sizi daha fazla meraklandırmadan cevap vereyim o haled;araştırmalara göre ilk olarak o mekanın/evin kokusu dikkatimizi çekiyormuş,evinize sinmiş fakat evin içinde yaşadığınız için artık sizin fark edemediğiniz kokular; misafirin evinizde ilk fark edeceği ayrıntıymış.Bu nedenle bugün sizlere daha öncede çekiliş haberiyle tanıttığım ev ve ofislerinizin havasını değiştirecek birbirinden güzel ve şık oda kokularından bahsedeceğim.Öncelikle markayı tanıtmak isterim

En zarif parfüm ve esansları geleneksel yöntemlerle işleyenmarka, banyo, vücut bakımı ve ambiyans ürünleri, hediye setleri ve aklınızı başınızdan alacak ambalajları ile dikkat çekiyor. İspanyolca "Kokular Evi" anlamına gelen LA CASA DE LOS AROMAS, kokular üzerine uzmanlaşmış bir İspanyol markası. Çok zengin bir koku repertuarı olan markanın ürün gamında parfümler, ev ve ambiyans kokuları, kokulu taş ve kağıtlar, sabunlar, mumlar, bakım ürünleri ve aksesuarlar bulunuyor.
Markanın ürünlerini Türkiye de D&R,Gratis,Watsons,Migros ,YKM Mağazalarında bulabilirsiniz.Ürünlerin şu an için Türkiye de pek fazla çeşidi bulunmuyor.Türkiye'de bulabileceğimiz ürünler çubuklu oda kokusu,askılı oda kokuları ve süslü oda kokuları...

BAMBU ÇUBUKLU ODA KOKUSU



Vanilya, Bambu,Menekşe,Yasemin… İspanya’dan ithal La Casa De Los Aromas marka bambu çubuklu kokularla evinizin ve ofisinizin her köşesi mis gibi koksun!Paketinden çıkardığınız bambu çubukları, cam şişesine yerleştirin; esansı emen çubuklar kalıcı kokularını dakikalar içerisinde yaymaya başlayacaktır…Özellikle tuvaletlerinizde ve banyolarınızda kullanılması tavsiye edilen bu uygun fiyattaki etkili ve ferah kokular, bittikten sonra bile şık cam şişe ve tahta çubuklarıyla ev ve ofis dekorasyonunuzun vazgeçilmez bir parçası olarak hayatlarına devam edecektir…

Ufak bir tavsiye; içindeki sıvı bittikten ve çubukların da etkisi azaldıktan sonra; çubuklarını dolap gözlerinin (mutfak, kıyafet, ayakkabı vb. dolapları) içinde de pratik ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz!

SÜSLÜ KOKU(BUNNY&RABBİTS BAG)

La Casa de los Aromas markalı İspanya’dan ithal sevimli mi sevimli pelüş tavşanınız sadece güzel kokusuyla ortamınızı ferahlatmakla kalmıyor, ayrıca etrafınıza da renklendiriyor.

Üç çeşit renk içinden her biri farklı bir aromaya sahip: Vanilya (mavi), Hindistan Cevizi (kahverengi), Kırmızı Meyveler (kırmızı), Bohçalarda yer alan Toscana taşına sürülmüş bu esanslar yaydıkları muhteşem kokusuyla etrafınızı mis gibi kokutacak.
Bir düşünün, arabanıza asabileceğiniz bundan daha tatlı ne olabilir ya da evinizde bu tavşanları şirinlik yarışında geçebilecek başka bir şey var mı? Bundan daha güzel bir hediye düşünebiliyor musunuz?Bu şirin mi şirin tavşancığın bendeki kokusu vanilyalı olanıİster gardrop kokusu,ister dolap kokusu, ister oda kokusu, isterseniz araba kokusu olarak kullanabileceğiniz bu süslü kokuları,ben evde bu tarz kokulara karşı alerjik bir durumu olan annemden dolayı şimdilik gardrop kokusu olarak kullanıyorum..Bu minik tavşancığı severek kullandığım askılarımdan birine astım ve dolabı her açtığımdaki o güzel mis koku hoşuma gitti, üstelik her seferinde bu tavşancıkla karşılaşmak ona bakmak çok eğlenceli...Kokusu etkisini kaybedince dekoratif olarak odada layık olduğu en güzel yerde yerini alacak...Kokusu etkisini uzun süre devam ettirecek olsa da...
Vanilyanın kokusu çok yoğun değil rahatsız eden ağır bir vanilya kokusu hissetmedim,Diğer iki kokudan denemek istediğimse kırmızı meyveler olanı.Sizce de çok tatlı değil mi?




                                                       ASKILI KOKU

Vanilya, Lavanta, Bahar Çiçekleri veya Marsilya Sabunu'nun muhteşem esansları...

İspanya’dan ithal La Casa De Los Aromas marka pratik askılı kokularla evler ve ofisler artık rahat bir nefes alacak. Pratik askısıyla ihtiyacınız olan her yerde, kendine kolayca yer bulacak bu harika kokular aynı zamanda uzun süre de etkililer.

Ferah kokularını 1 ay boyunca muhafaza eden bu pratik askılı kokular; tuvaletlerde ve dolaplarda (mutfak, kıyafet, ayakkabı vb. dolapları) istenmeyen kokulara çok uygun fiyata; en pratik ve etkili çözümü sunuyor.

Aklınıza gelen her yerde kancasından asabileceğiniz bu pratik askılı kokular için ufak bir tavsiye; askılı kokuları arabanızın koltuğunun altına koyarak yani asmadan da harika bir araba kokusu olarak da kullanabilirsiniz!Hepsi birbirinden güzel kokuyor.Ama beni en çok etkileyen marsilya sabunu kokusu oldu.Bu koku beni gerçekten eskilere çok eskilere götürdü.Babaanemin çekmecelerinde mutlaka hep bir sabun bulunurdu ne zaman onun odasına gitsem etrafta adeta bu sabun kokusunu alırdım.Bende o nedenle bu kokuyu çekmecelere yerleştirdim.Henüz o şeffaf paketini açmadığım halde burnuma gelen tek koku marsilya sabunlu olanıydı ve ilk bunu denedim.Gerçekten çok etkili ve çok güzel kokuyor.Sizde bu tarz kokuları sevenlerdenseniz mutlaka denemelisiniz.Diğer bir koku ise infantil:)İspanyolca infantil Türkçe' de  bebek anlamına gelen bir kelime ancak bahar çiçekleri olarak belirtilen kokusu bu olsa gerek.Zaten kokusu karışık çiçek kokulu..Vanilyalı olanını  ve lavantalısını bir arkadaşıma hediye ettim çok sevindi.Sizde hediye edebilirsiniz ya da hediye paketinin içerisine bir tane de bu güzel kokulardan(keseli/askı koku veya süslü/tavşan koku)yerleştirebilirsiniz.Mesela birine kitap hediye ederken D&R dan alıyorsanız içine bu kokulardan yerleştirebilirsiniz eminim güzel hediyeye dahada güzellik katacaktır...

Vanilya, Lavanta, Bahar Çiçekleri ve Marsilya Sabunu'nun muhteşem esansları...




Daha detaylı bilgi için Facebook Sayfasına buyrun...


Bugünlükte bu kadar umarım yazım size yararlı olabilmiştir.Okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.Yorumlarınızı bekliyorum.
SEVGİLERİMLE...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder