10 Mart 2012 Cumartesi

Biten Ürünlerim (Deodorantlar)

Cilt güzelliği, özellikle koltukaltı gibi hassas bölgelerde daha fazla önem kazanıyor. Tertemiz, pürüzsüz ve sağlıklı bir koltukaltı, kadınların kendine güvenini artırıyor, daha rahat ve özgür hareket etmesini sağlıyor. 

Özellikle yaz aylarında giyilen kısa kollu giysiler koltukaltını düşünüldüğünden çok daha fazla gözler önüne seriyor. Bölgeyi istenmeyen tüylerden arındırmak için kullanılan yöntemler, sadece tüyleri yok etmekle kalmıyor, cildin üst tabakasında tahrişlere neden oluyor. İnce çatlaklar ve gözle görülmeyen küçük kesiklerle verilen mikroskobik zarar, cildin doğal bariyerlerini yok ettiği için cildin kurumasına yol açıyor.Nive Calm&Care ciltte meydana gelen en küçük bir tahrişi bile gidererek, cildi yumuşatıp kendini yenilemesini sağlıyor, yalnızca tüylerden arındırılan zamanlarda değil, her gün güvenle kullanılabilecek  bir deodorant olan,

Nivea Calm & Care'in özellikleri
Nivea Calm & Care’in bileşiminde bulunan Hamamelis, serinletici ve sakinleştirici özellikleriyle rahatlık sağlaması, gergin cildi yumuşatıyor olması

Güzellik vitamini olarak bilinen Provitamin B5, hücre metabolizmasını hızlandırarak cildin yenilenmesini destekliyor, tüylerin alınması sırasında meydana gelen tahrişi iyileştiriyor. 

Nivea Calm & Care deodorant, cildi yatıştırıcı ve güzelleştirici etkisinin yanısıra, tazeleyici ve kadınsı esansıyla ter kokusuna karşı koruma da sağlıyor. Kadınlara, koltukaltını rahatça gösterme özgürlüğü sunan ürün, 24 saat etkili anti-perspirant etkisini, greyfurt, vadi zambağı, menekşe ve yaseminin mükemmel kokularıyla birleştiriyor. Çok memnun kaldığım bir ürün tek eksisi kıyafetlerde leke bırakıyor olması...Koltukaltını istenmeyen tüylerden arındırmak için kullanılan yöntemlerden sonra cilte batık oluşabiliyor ve bu ürün bu soruna gerçekten çok iyi geliyor...Aslında bu deodorant ın dibinde çok az miktarda  kalmıştı bende  uç kısmına ürün gelsin diye deodorantı ters çevirmiştim sonrasında fotoğraflayınca sanki yarısında deodorant varmış gibi görünmüş ama öyle değil :( kokusu güzel ferah ama keşke hem özellikleri Calm&Care gibi olup Naturel Action Lotus gibi kokusu olsaydı süper olurdu ya da tamamen menekşe koksaydı(tabi ki çok ağır olmamak şartıyla) kesinlikle favorim olurdu...




•0% Alkol •Koruyucu madde içermez•Ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.

NIVEA Deodorant Pure&Naturel Action Lotus Sprey, lotus kokusuyla cildinizin doğasına saygı duyarken 24 saat  koruma sağlar ve  cildinizin nefes almasına izin verir.
•Alüminyum içermez
•Gözenekleri tıkamaz böylece cildiniz nefes alır
•Doğala özdeş antibakteriyel aktif ile 24 saat koruma sağlar
•Ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.


NIVEA Pure & Natural Action deodorant, alüminyum içermeyen pudrasız formülüylecildimizdeki gözeneklerin tıkanmasını önlüyor, böylece cildimiz nefes alıyor.
Formülünde bulunan, doğala özdeş Bio-florin sayesinde, bakterilerin sebep olduğu vücut kokularına karşı 24 saat boyunca koruma sağlıyor.
Hem sprey ve hem de roll-on formu bulunan ürün, kıyafetlerde de iz bırakmıyor.
İçeriği gibi kokuları da doğadan esinilen Pure & Natural Action’da 2 farklı koku seçeneği de var: yasemin ve lotus…Ben yaseminlisinin kukusunu fazla beğenmedim zevk meselesi lotus un kokusu daha  hoşuma gittiğinden bunu tercih etmiştim ve çok severek kullandım kokusu için alınabilir hoş kokusuyla Pure&Natural Action yazın rahatlıkla kullanılabilecek bir deodorant.
Bu iki deodorantta  geçen  yazın ortalarından itibaren alıp kullandığım iki deodorant oldu. Ama her ikisinden de tekrar almayıp farklı deodorantlar denemek istediğimden yeni almış olduğum  deodorantta yine Nivea nın ama başka özellikteki deodorantlarından biri oldu yakında blogda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder