18 Ocak 2012 Çarşamba

Kullandığım Ürünlerden Memnun Kaldıklarım/Kalmadıklarım

1)Dermokil Saç Bakım Maskesi;
İçerdiği iki farklı kil bileşeni (Beyaz Kil ve Bentonit), vitamin kompleksleri (A, B1, B2, C, E) ve özel bitki ekstraktları (Adaçayı, Kına Özü, Biberiye Özü, Kekik ve Ceviz Özü) sayesinde saç diplerini güçlendirir, saça parlaklık verirken daha dolgun ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Kepek oluşumunu ve saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur. Saçlardaki renk pigmentlerini uyararak, saç telinin daha geç beyazlaşmasını sağlar. Ağaran saç tellerinin kendi rengine dönmesine yardımcı olur.


  • Adaçayı Özü : Eterik yağlar, taninler, cholin ve saponositler içerir. Saç derisini sıkılaştırarak yağ salgısını azaltır. Ayrıca antibakteriyel etkisinden dolayı kepeğe karşı şampuan ve onarıcı formülasyonlarda kullanılmaktadır. Adaçayı ekstraktı aynı zamanda saçlardaki renk pigmentlerini uyararak saç telinin beyazlaşmasını önler. Ağaran saç tellerinin eski rengine dönmesine yardımcı olur.






  • Kına Özü: Taninler mazı asidi, renklendirici aktifler, eterik yağlar, poliphenol ve reçine içerir. Kına saçlara hacim, parlaklık, refleks ve canlılık kazandırır. Sebum kontrolü sağlar.






  • Biberiye Özü:Saç diplerindeki bezleri uyarır, kan dolaşımını hızlandırır ve erken saç dökülmelerini önler, bu nedenle özel şampuanların yapımında kullanılır. Şampuanla yıkanmaktan yıpranan saçları canlandırır ve gürleştirir.





  • Kekik Özü :Saç derisindeki mikro organizmaları yok eder. Kan dolaşımını hızlandırır. Dökülen saçların yerine yenilerinin çıkmasına yardımcı olur. Saçtaki fazla yağı alarak parlaklık verir.






  • Ceviz Özü: Bol miktarda A, B1, B2, C, E ve K vitaminleri ve Chinon Juglon aktif maddesi içerir. Saçı parlatır, koyulaştırır. Doğal nemlendiricidir. Saçı ve saç diplerini besler, yıpranmış saç uçlarına bakım yaparak yumuşaklık kazandırır.






  • Susam Yağı: A, B ve E vitaminleri bakımından zengindir. Demir, magnezyum, kalsiyum, bakır, fosfor gibi mineralleri içerir. Cildi besler, toksinlerden arındırır. Cilde kolayca nüfuz eder, emilimi kolaydır. Dermokil Saç Bakım Maskesi'ni ıslak saça uygulayın. Maskenin saça daha iyi ve hızlı nüfuz etmesi için maskeyi 15 dakika kadar saçınızda bekletin. Saçların uçlarına ağırlık vererek yumuşak hareketlerle masaj yapın ve bol suyla durulayın. Durulamanın sonunda diplerden uçlara doğru ılık su tutun. İçeriğindeki kil, doğal mineraller ve vitamin kompleksleri ile saçı güçlendirir, elektriklenmeyi azaltır ve saçların direncini artırır. Saçlarınızı Dermokil Şampuan ile yıkamadan önce Dermokil Saç Bakım Maskesi'ni kullanabilirsiniz.






  • 2)Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi;
    Argan ve Shea yağı içeren bakım formülü saçınızı yeniden yapılandırarak hem kırılmaya hem de saç uçlarındaki çatallaşma oluşumuna karşı korur.
    • Anında etki ile kolay tarama ve saç kırılmasında azalma sağlar
    • Saç uçlarındaki çatallaşmayı %90’a kadar azaltır
    • Saç yüzeyini besler ve pürüzsüzleştirir
    • Saçınıza kökten uca kadar  yumuşaklık ve parlaklık verir
    3)The Body Shop Zeytin Vücut Peelingi;Çok ince öğütülmüş zeytin çekirdekleri, cildinizi ölü hücrelerden arındırırken zeytinyağı pürüzsüzleştirir ve parlatır. Dizler ve dirsekler gibi sert bölgeler için idealdir 

    4)Ozoxlive Profosyonel Cilt Bakım Jeli;

     
        Bünyesinde cilt ve cilt altı doku sağlığı için gerekli olan; tamamen doğal ürünlerden elde edilen vitamin, mineral ve eser elementlerle birlikte biyolojik aktif oksijen molekülü içermektedir.

            Ozoxlive; vücutta uygulandığı bölgede mikrovasküler dolaşımı arttırarak cilt altına yüksek oranda oksijen taşır. Dokulardaki hücresel aktiviteyi ve lenfatik drenajı arttırarak toksinlerin hızla uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Ayrıca hücre yenileme, nemlendirici ve anti-septik özelliklerine de sahiptir.
    Ozoxlive; dolaşım bozukluğuna bağlı oluşan tüm cilt ve cilt altı doku hasarlarında klasik tedavi yöntemleri ile birlikte ya da tek başına uygulanabilen doğal bir üründür.

            Ozoxlive bir ilaç olmayıp tamamen doğal bir ürün olduğundan, ısı farklılıklarından dolayı form değişikliklerine uygulanabilir. Böyle durumlarda ürünü kısa bir süre ılık su ya da da avuç içinde tutarak tekrar kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Ozoxlive’ın kendine özgü kokusu doğada bulunan aktif oksijen kokusudur. Bilinen hiçbir yan etkisi olmayan ozoxlive oda ısıcaklığında muhafaza edilir.

    Ozoxlive profosyonel cilt bakım jelini cildinizi temizledikten sonra günde iki kez düzenli olarak uygulayınız. Tüm cilt tipleri için uygundur. Göze temas ettirmeyiniz.
    OzoXLive’in Kullanıldığı Alanlar:

        * Anti-Aging
        * Selülit
        * Kırışıklık
        * Akne, Egzama, Sedef
        * Cilt Lekeleri
        * Hemoroid-Fissür
        * Aftöz Lezyonlar-Uçuklar
        * Yatak Yaraları
        * Yanıklar ve Güneş Yanıkları
        * Çatlaklar( Dudak, Ayak, Topuk)
        * Ter ve Ayak Kokusu
        * Kas Ağrıları
        * Bel-Boyun Diz Ağrıları
        * Kesik , sıyrık vb ; Tüm cilt ve cilt altı doku hasarlarında kullanılan, tamamlayıcı doğal bir cilt bakım ürünüdür.

    5)Petal Fresh Organik Çay Ağacı Şampuanı;
    Tüm Saçlar İçin

    İçeriğindeki organik çay ağacı yağı ve diğer organik bileşenler sayesinde, saç ve saç derinizi canlandırır. Doğal bir antiseptik olan çay ağacı yağı, saç dökülmesine ve saç derisi hastalıklarına neden olan bakterileri öldürerek sağlıklı bir saç derisi oluşumunu destekler. Kuru, hasarlı olan saçları onararak daha sağlıklı daha parlak bir görünüm sağlar.

    İnsan sağlığı ve çevreye dost saç bakım ürünleriyle Petal Fresh, şimdi Türkiye'de. Arı Kozmetik tarafından A.B.D' den ithal edilen Petal Fresh Şampuan ve saç bakım ürünlerinin tümü " Organik İçerik Sertifikası " na sahiptir. Üretim öncesi testlerden üretime, tüm aşamaları A.B.D.' nin seçkin sertifika kuruluşlarınca sertifikalandırılan Petal Fresh ürünleri, insan sağlığına zararlı ftalat maddesi içermeyen ambalajlardai saçlarınızın hakettiği bakımı güvenle sunuyor. Limon otu, lavanta, çay ağacı ve biberiye gibi doğal içeriklerle formüle edilen Petal Fresh ürünleri, her saç tipine uygun geniş ürün seçeneği ile sizler için vazgeçilmez ir tercih yaratıyor.


    %100 Garantili Organik İçerik.

    - Organik Çay Ağacı Yaprak Özü
    - Organik Yeşil Çay Yaprak Özü
    - Organik Papatya Çiçek Özü
    - Organik Ayçiçek Tohum Yağı
    - Çay Ağacı Yaprak Özü
    - Babassu Tohum Yağı
    - Serenoa Serrulata Meyve Özü
    - Aloe Barbadensis Yaprak Özü
    - At Kuyruğu Özü
    - Isırgan Otu Özü
    - Soya Fasulyesi Tohum Özü
    - Zeytinyağ
    - Ada Çayı Yaprak Özü
    - Vitamin E
    - Vitamin A
    - Pro Vit. B5

    1)Dermokil Saç Bakım Maskesi;
    Çok beğenerek kullandığım bir saç maskesi özellikle kokusunu çok seviyorum.Bu saç maskesinin saç beyazlığını önleme gibi  bir özelliği var ve bunun için maskeyi  saç diplerine uygulamak gerekmektefakat saç diplerine uyguladığım da  bunu saçtan temizlemek biraz zor oluyor  ve saçlarımı kuruladığımda saçlarım hem çok kuruyor hem de kepeklenme yapıyor  ama sadece saç boylarına/uçlarına  maskeyi uyguladığım da saçım daha hacimli oluyor yine de  biterse tekrar alıp kullanmayı düşünmüyorum.

    2)Oil Nutritive Sıvı Saç Kremi;Bu ürünü kullanmaktan çok memnunum özellikle uzun saçlar için  kolay tarama sağlıyor .Durulama gerektirmeyen  bu sıvı saç kremleri kullanım açısından çok rahat.Kokusu Gliss in şampuanlarına göre oldukça iyi çünkü Gliss in şampuanlarının kokuları ilaç gibi...Saç kremini saça parlaklık vs vermesi özelliklerinden ziyade saçı kolayca tarayabilmeyi sağlaması açısından tercih ediyorum.Gliss in bütün sıvı saç kremlerini saçınıza uygun olanları  rahatlıkla kullanabilirsiniz zaten sıvı saç kremleri oldukça fazla tüketilen bir ürün.Tekrar alabileceğim bir ürün fakat başka bir çeşidini de deneyebilirim tabi saçıma uygun olduğu sürece...


    3)The Body Shop Zeytin Vücut Peelingi;The Body Shop ürünleri içerisinde vazgeçilmez vücut peelinglerinin en başında gelen bu ürün tam bir zeytinyağımucizesi...Güney İtalya'dan temin edilen zeytinyağı cildi yumuşatıp pürüzsüzleştiriyor.Banyo ve duş sırasında dairesel hareketlerle cilde uygulanan krem cildi ölü hücrelerden arındırıp canlandırıyor.Özellikle diz ve dirseklerde ki sert bölgeler için çok etkili olan peelingi severek kullanıyorum.

    4)Ozoxlive Profosyonel Cilt Bakım Jeli;Yine Lila Kutu sayesinde tanıdığım bir ürün vadettiği özellikleri eksiksiz yerine getiren güzel doğal bir ürün gerçekten çok etkili.Şöyle söylemek gerekirse deneyimlerim sonucu sivilce izlerine çok iyi geliyor fakat her ürün için geçerli olan düzenli kullanım bu ürün içinde pek tabi geçerli.Düzenli kullandığınızda etkisini gözlemleyebilirsiniz.Tek kusuru belki  kokusu ama ona da zamanla alışıyorsunuz ve dedikleri gibi doğal kokusu var zaten bu kokuyu  parfüm vs  karıştırarak ürünün etkisini azaltabileceği düşüncesiyle yok etmemişler. 

    5)Petal Fresh Organik Çay Ağacı Şampuanı;Abartısız belki de bir şampuandan bu kadar memnun kaldım ve her seferinde bunu dile getirmekten mutluluk duyuyorum iyi ki Türkiye de satışa sunulmuş bir marka tüm övgüleri kesinlikle hak ediyor.Kullanacağım iki şampuandan biri şu anda deneme boylarını kullandım ve deneme boyları bittiğinde orjinal boy olarak saç kremiyle birlikte almak istediğim bir şampuan.


    *Bu sayfadaki ürünlerin hiçbiri reklâm amaçlı değildir. Hepsi, deneyip ve sonuçlarını olumlu ya da olumsuz belirttiğim kendi seçimlerimdir) 


















    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder