16 Ocak 2012 Pazartesi

Clınıans&Petal Fresh

Geçen gün elime ulaşan kargodan bu güzellikler çıktı o kadar sevindim ki anlatamam.Petal Fresh Şampuanı daha önce Lila Kutu sayesinde keşfetmiştim.Gerçekten çok beğendiğim bir ürün oldu artık bu şampuandan kolay kolay vazgeçmem.Saç dökülme problemime çok  güzel bir çözüm oldu.Ben  yeşilçay  özlü olanıyla tanışmıştım  ve gönderilen  deneme boy şampuanlardan hem yeşilçay özlü olanı hem de biberiye özlü olanı vardı.Biberiye özlü olanı da ayrı güzel  ve zaten ürünlerin çoğu içerikleri aynı olduğundn bundanda memnun kaldım.Kokuları biri biberiye diğeri çay ağacı özlü olduğundan koku olarak çay ağacı özlü olanının biberiye özlü olana göre daha ferah ve benim beğendiğim hoş bir kokusu var...
İnsan sağlığı ve çevreye dost saç bakım ürünleriyle Petal Fresh, şimdi Türkiye'de. Arı Kozmetik tarafından A.B.D. 'den ithal edilen Petal Fresh Şampuan ve saç bakım ürünlerinin tümü "Organik İçerik Sertifikası"na sahiptir. Üretim öncesi testlerden üretime, tüm aşamaları A.B.D.'nin seçkin sertifika kuruluşlarınca sertifikalandırılan Petal Fresh ürünleri, insan sağlığına zararlı ftalat maddesi içermeyen ambalajlarda, saçlarınızın hakettiği bakımı güvenle sunuyor. Limon otu, lavanta, çay ağacı ve biberiye gibi doğal içeriklerle formüle edilen Petal Fresh ürünleri, her saç tipine uygun geniş ürün seçeneği ile sizler için vazgeçilmez bir tercih yaratıyor.

Saçlarınız dökülmesin!Mevsim değişiklikleri,stres,düzensiz yaşam gibi birçok sebep saç dökülmesine neden oluyor.Amerika'dan ithal edilen Petal Fresh şampuan ise doğal içeriği sayesinde saç ve saç derisindeki problemleri bürtünüyle ortadan kaldırarak,saç dökülmelerini azaltmaya yardımcı oluyor.
'Organik İçerik Sertifikası' bulunan ürünleriyle daha parlak,daha güçlü,daha temiz ve daha dirençli saçlara ulaşmayı hedefleyen ürünün sloganı ise 
Saçlarınız İçin Deterjan Kullanmadığınıza  % 100 Emin misiniz?şeklinde...


Tüm Saç Tipleri İçin
Saç Ve Saç Derisi Besleyici,Onarıcı 
Hacim Verici Besleyici
Besleyici,Nemlendirici,Onarıcı
Yağlı saçlar İçin
Arındırıcı  olmak üzere dört farklı çeşidi bulunan şampuanların  saç kremleri de mevcut.












Diğer bir ürün ise  göz çevresi için bakım jeli.Clinians markası da Petal Fresh ürünlerinde olduğu gibi doğal içerikleriyle dikkat çekiyor.Bazı zamanlarda göz altlarımda morluklar oluştu  ki bu son zamanlarda çoğaldı ve bu tür bir göz jeli arayışı içerisindeydim tam isabet oldu deneme fırsatım oldu ve  düzenli kullanırsam bu problemime iyi geleceğini düşünüyorum çünkü ürünü kullanalı henüz bir kaç gün olmasına rağmen olumlu etkilerini gözlemlediğim bir ürün...Ürün bilyeli ve bu da sürümü kolaylaştırıcı bir özellik hatta en önemli özellik diyebilirim çünkü bu özellik  jeli göze daha rahat bir şekilde uygulayıp dairesel masaj yapabilmeyi sağlıyor.Aslında bu tür göz jellerinde bu özelliğin olması çok iyi bir artı olurdu.Clinians bunu çok iyi düşünmüş...
Clinians Contorno Torbalanma & Morluklara Karşı Bilyeli Göz Çevresi Jeli 15 ml
Yüksek kozmetik teknolojisi ile üretilmiş bu jel, göz çevresindeki torbalanmaları ve morlukları giderici; uzun süre parlaklık kazandıran rahatlatıcı bir jeldir. Özel olarak dizayn edilen 3 ayrı bilye göz çevresindeki kan dolaşımını hızlandırarak, daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar.
Saflaştırılmış Soya, Pirinç Peptitleri ve Maya proteinleriyle oluşturulmuş çok fonksiyonlu kompleks : Mikrosirkülasyonu geliştirir, bağ dokusuna takviye sağlar, kolajen ve elastin bütünlüğünü korur ve serbest radikaların zararlı etkilerini azaltır.Özel olarak dizayn edilen 3 ayrı bilye göz çevresindeki kan dolaşımını hızlandırarak, daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlar.
Hamamelis Suyu, Mısır Çiçeği Suyu 

İki tane  sample ürün gönderilmiş  ürünün özellikleri şöyle;Clinians Azione

Göz ve Dudak Kırışıklık Giderici Yoğun Balsam

15 ml

Clinians Göz ve Dudak Kırışıklık Giderici Yoğun Balsam Özellikleri:

Klinik güzellik tecrübesinden gelen Nar Özütü Clinians Göz Ve Dudak Kırışıklık Giderici cildi besleyip koruyarak ilk kırışıklıkların oluşmasında önleyici bir eylem sağlayan yoğun bir bakımdır.


Clinians Göz ve Dudak Kırışıklık Giderici Yoğun Balsam Kullanım Şekli:

Mükemmel derecede temiz ve kuru cilde gece ve gündüz olmak üzere uygulayınız. Üründen az bir miktarda perioküler bir bölge üzerine ve dudak çevresine koyup tam nüfuz edene kadar nazikçe masaj yapınız.

Elax HCT Sıkılaştırıcı Etkili Göz Çevresi Serumu 10 ml

Clinians Elax Hct Sıkılaştırıcı Etkili Göz Çevresi Serumu
ELAX-HCT, göz çevresinin, perioküler bölge ve güçsüz elastik yapısını koruma amaçlı, yenilikçi ve oldukça spesifik tedaviye yönelik bir üründür. İçeriğindeki özel formül, deniz kolajenine dayalı bir kompleks olan KOLAJEN KOMPLEKSİ ile karakterize olarak hızlı bir şekilde etkisini gösterir.
• Göz altında ki torbalanmaları azaltmak ve gölge görünümü bastırmak için spesifik protein ve Saflaştırılmış Soya Fasulyesi, Pirinç PEPTİD lerinden elde etken bir komplekstir.
• Uzun süreli tensor (gerginlik) etkisi için Buğday glüteni ve Keçiboynuzu kauçuğundan elde edilen özel bir karışımdır.
• Perioküler bölgeyi güçlendirir ve cilt esnekliğini artırır.
• Kırışılık ve “kaz ayağı” oluşumunu minimuma indirir.
• Göz çevresine yeni bir ton kazandırarak görünüşünüzü daha rahat, genç ve parlak hale getirir.


Ve işte en beğendiğim ürünler Cilt güzellğinin en temel adımı temzilenmiş bir yüzle yatağa yatmak ve güzel bir güne temiz bir ciltle başlamaktır. Gece yatmadan önce mutlaka cildinizi makyaj temizleme tonikleri ile makyaj temizleme sütleri ile temizlemelisiniz.Makyajın kalıntılarından cildinizi arındırmaya yarayacak çok güzel bir ürün kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum ilk kullandığınızda farkı hissedeceğiniz bir ürün olan Clinians  iki fazlı makyaj temizleme losyonuyla makyajınızı çok nazik bir şekilde temizliyorsunuz ve durulamıyorsunuz(en güzeli bu kısmı)gerçekten temizledikten sonra suyla temizleme ihtiyacı duymuyorsunuz yağlı bir his bıırakmıyor.Ertesi gün cildinizin daha canlı göründüğünü farkedeceksiniz benden söylemesi :))
CLINIANS ÇİFT FAZLI (Dudak/Göz) MAKYAJ TEMİZLEME LOSYONU 100 ml
Kalıcı ve sudan etkilenmeyen makyajlar dahil,bütün makyaj türlerini hassas bir şekilde hiçbir kalıntı bırakmadan tem,zleyen iki fazlı bir temizleyicidir.Etkinliğini iki fazın birleşiminden alır.Fazlardan birisi dinlendirici özelliğe sahip EBEGÜMECİ özü ile zenginleştirilmiş su bazlı fazdır.Diğeri ise makyaj çıkarmada etkin yumuşatıcı özellikli keten tohumu yağı bulunduran yağ bazlı fazdır.

CLİNİANS YÜZ TEMİZLEME SÜTÜ -200 ml
Kirleri ve her türlü makyaj kalıntısını özenle temizler.Yumuşatıcı özelliği ve aktif içerikleriyle bilinen ebegümeci özü sayesinde pürüzsüz ve ipeksi bir cilt elde etmek için cildinizi yumuşatır.Her türden cilt için idealdir.Temizleme sütü kullanma taraftarı pek değilim ama içeriği tıpkı iki fazlı  losyon da ki gibiyse ve memnun kalırsam kullanırım bu ürünü henüz kullanmadım...

*Ürün Firma Tarafından Deneme Amaçlı Gönderilmiştir. Yazdıklarımın Hepsinde Deneyimlerim Sonucu Kişisel Fikrimi Belirttim...














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder