13 Aralık 2011 Salı

DR.HAUSCHKA TÜRKİYE FACEBOOK SAYFASI

Dr.Hauschka Cilt Bakım ürünleri, 1935 yılında Avusturyalı kimyager Dr.Rudolf Hauschka'nın antroposofik ve homeopatik ilaçlar üretmek üzere kuruduğu WALA şirketi tarafından Almanya'da üretiliyor. 1960'lı yıllarda Estetisyen Elizabeth Sigmund ile "Bilim ve Doğanın Buluştuğu Nokta" fikriyle ve özel bir üretim prosesi olan "ritmik yöntem" kullanılarak ilk ürünler geliştiriliyor. "Ritmik yöntem" sayesi...nde medikal özellikli bitkilerden, koruyucu ve alkol kullanılmaksızın bozulmadan kalabilen su bazlı özütler elde ediliyor. Yaşamın sırrının hayatın ‘ritmi’nde olduğu görüşünden yola çıkan uzmanlar; bu özel ekstrelerle ürünlerin çekirdeğini oluşturuyor.

WALA'nın kendi bahçıvanları 4,5 hektardan daha geniş bir alanda 150 den fazla medikal bitkiyi biyodinamik ve organik tarımla özenle yetiştiriyor. Dr.Hauschka’nın başarısı; yetiştirilen bu etkin bitkiler, doğadan gelen mineraller ve ritmik yöntemden geliyor.

DR.HAUSCHKA'DAN YILBAŞI HEDİYESİ KAZANMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER ÇOK BASİT.
DR.HAUSCHKA sayfasını kendi facebook, twitter ya da blogunuzda paylaşın, paylaştığınız linki info@drhauschka.com.tr adresine gönderin. SİZE ÖZEL HAZIRLANMIŞ YILBAŞI HEDİYE KUTUSUNA SAHİP OLUN. Kutunun içinde neler var diye merak edenler için: 1 adet labimint acute lip care, 1 adet cosmetic sponge, 1 adet lipgloss ve 1 adet powder brush...
AYRICA Lavanta kesesi ve doğal sabunda gönderilecek.....

HERKESE BOL ŞANSLAR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder