3 Ekim 2011 Pazartesi

ESMOD’DA M.A.C TECHNIQUE İLE SEZONUN MAKYAJ TRENDLERİ

ESMOD’DA M.A.C TECHNIQUE İLE SEZONUN MAKYAJ TRENDLERİNİ YAKALIYORUZ!

ESMOD İstanbul’un gelenekselleşen “Fashion Talk” sohbetleri kapsamında 5 Ekim akşamı makyajda moda ve üstün kaliteyi bir arada bulmak isteyenlerin tercihi, makyaj otoritesi M.A.C Cosmetics’in makyaj artistlerinin katılımıyla “M.A.C Technique” düzenlenecek. Makyaj teknikleri ve doğru makyaj için ip uçlarının yanı sıra iki farklı trend de katılımcılara uygulamalı olarak tanıtılacak.


170 yıllık geçmişiyle dünyanın en eski moda okulu ESMOD’un İstanbul’daki etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Moda workshopların yanı sıra “Fashion talk” organizasyonları ile moda dünyasının kilit isimlerini moda severle buluşturan ESMOD’da 5 Ekim Çarşamba akşamı saat 18:30’da M.A.C Technique ile benzersiz bir makyaj workshop’u gerçekleşecek.


22 ülkede var olan ve verdiği 3 yıllık yoğun eğitimle moda dünyasına kilit isimler kazandıran ESMOD’un ev sahipliğinde düzenlenen M.A.C Technique organizasyonunda M.A.C ekibinden makyaj artistleri Georgina Billington ve Sevgi Demirel bulunacak. Sezon trendleri hakkında dinleyicilerin bilgilendirileceği workshop, kusursuz ten makyajının ipuçlaryla devam edecek. Daha sonra Georgina Billington sunumuna M.A.C'te sezonun ana renk trendi "Disco-tech" ile devam edecek. 1980'li yılların başındaki Stüdyo 54 çılgınlığının ilham alan bu trend doğrultusunda Billington, monokromatik makyaj akımının modernize edilmiş bir yorumu için seçtiği görünümü uygulayacak.


Sevgi Demirel ise yine sezonun başka bir trendi olan "Tough-Love"a uygun bir look uygulamasına geçecek. Bu trend'de daha erkeksi, asi bakışlı ve sert tavırlı bir  kadın var. Bu görünümü yakalamak için Demirel için gözlere
fokuslanarak siyah, cesur ve keskin bakışlar yaratacak.
Sezonun baskın trendlerini yansıtan uygulamalarla makyajın püf noktalarını, moda haftalarının vazgeçilmez kulis sponsoru M.A.C’in uzmanlarından öğreneceğiniz bu workshop’ta mükemmel makyajın püf noktalarını aşama aşama takip etme fırsatı bulacaksınız.


Katılımınızı bildirmek için info@esmodistanbul.com a mail atabilir veya 0212 2492054’ten ESMOD İstanbul’a ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder