10 Aralık 2013 Salı

Bioderma'nın Dillere Destan Susuz Temizleme Losyonu Sensibo H2O!..

Merhabalar  bugün sizlerle birçoğunuzun da kesinlikle severek kullandığı Bioderma'nın dillere destan ürünü olan Sensibo H20 susuz temizleme losyonu hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum.Öncelikle bu ürün nedir ne işe yarar açıklamak gerekirse ;Hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici, makyaj çıkarıcı ve cildi yatıştırmaya yardımcı olarak kullanılabilir. Ciltteki makyajı, birikintiyi ve kirleri nazikçe giderir. Aktif yatıştırıcı salatalık ekstresi, ciltte tahriş oluşmasının önlenmesine destek olur. Göz çevresi ve yüzde yüksek toleransa sahiptir.
Daha önce ki yazılarımda cilt temizliğinin öneminden ve cilt temizliğimde  kullandığım bazı ürünleri paylaşmıştım.Bu ürünün kullandığım diğer  birçok üründen farkı ise kullandıktan sonra durulama ihtiyacı duymuyor olmanız.En önemli özelliklerinden birisi bu ve bu özelliği eminim ki birçok kişi tarafından  beğenilmesinde ki en büyük etken.Günün yorgunluğunu atmak ve cilt üzerinde biriken kiri vs temizlemek için bu ürün gerçekten ideal.Makyajı temizlemede ise bu ürün tek başına yeterli olmuyor özellikle göz makyajınızı temizlerken zorlanabilirsiniz fakat çok yoğun yapıda  bir fondoten  sürmediyseniz  ten makyajını çıkarmada başarılı.Benim tavsiyem yüzünüzü cildinize uygun bir temizleyiciyle temizledikten sonra bu ürünü tonik gibi kullanmanız.Yapısı yağlı olmadığından yüzünüzü sildikten sonra yağlı bir his bırakmıyor ve cildinizin temizlendiğini hissediyorsunuz.İçerisinde parfüm yok  ama tamamen kokusuz diyemiyeceğim bir kokuya sahip.Özetle ben ürünü beğendim ve  ürün bitmek üzere tahminen iki  veya  üç kez kullanabileceğim kadar kaldı ve takrar alabileceğim bir ürün.Ciltte bıraktığı his çok hoşuma gitti,cildi kurutmadan temizleyen yumuşaklık kazandıran bu ürünü  kampanyalı olarak genellikle 1+1 şeklinde uygun fiyata kampanyalı olarak  alabilirsiniz.Dilerseniz tek olarak küçük boyunu da alıp deneyebilirsiniz ama kesinlikle tavsiyem büyük boyunu almanız olur çünkü gerçekten pişman olmayacağınız başarılı bir ürün.



Ürünün  tavsiye edilen kullanım şekli;Sensibio H2O ultra hafif bir temizleyici formüle sahiptir ve nazikçe uygulanmalıdır. Sensibio H2O bir pamuk yardımıyla yüz ve göz bölgesini temizlemek için ya da makyaj çıkarmak için kullanılabilir. Uygulama pamukta herhangi bir iz kalmayana kadar tekrarlanmalıdır. Sensibio H2O durulama gerektirmez. Sensibio H2O sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez kullanılabilir.

Bugünlük bu kadar bir sonraki yazıda görüşmek üzere 
Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder