1 Kasım 2013 Cuma

YENİ IMMORTELLE DIVINE CREAM İLE ZAMANI DURDURUN!



                                    Anti-Aging Cilt Bakımında Son Nokta!!

L’OCCITANE’ın ödüllü yaşlanma karşıtı cilt bakım serisi
Immortelle DIVINE yenilendi!
Eskisinden çok daha güçlü, çok daha etkili olanseriye bir de
yeni ürün eklendi: DIVINE LOTION!
Koparıldığında bile asla solmayan efsanevi çiçek ÖlmezOtunun, L’OCCITANE’ın 5.patentiyle koruma altına aldığı yeni formüllü bileşiminde açığa çıkacak birçok sırrı daha var.
Yeni nesil Immortelle Divine cilt bakımını yaratmak içinL’OCCITANE Laboratuvarları Ölmez Otunun doğal olarak türetilmiş 7 eşsiz içeriğin*bileşimini bir araya getirdi. Bu bileşim sayesinde önemli ölçüde güçlendirilen Korsika Ölmez Otu hücrelerinin tam ortasına** etki ederek yaşlanma belirtilerinin tamamını düzeltir ve cilde yeni bir varlık kazandırır. Yepyeni bir gençlik nefesi cildin tam kalbinden gelmektedir. Canlılıkla dolan cilt güzellik içinde ışıldar.
Hücrelerin tam merkezindeki kanıtlanmış etkililikCilt zamanla onarılmaz derecede yaşlanır. Hücresel DNA’nın matriksi bozulurken cilt yenilenme yeteneğini giderek kaybeder ve böylece yaşlılık belirtileri gittikçe ortaya çıkmaya başlar: dehidrasyon, derin kırışıklıklar, sıkılık ve ışıltı yoğunluğunda azalma ve düzensiz ten rengi. L’OCCITANE Laboratuvarları doğal güzellik bakımı alanında gerçek birer öncüdürler. 2009’da L’OCCITANE, cilt hücrelerinin merkezinekadar ulaşan etkin kozmetogenomik bir program oluşturarak araştırma başlatmıştır...Kozmetogenomik kozmetik ürünlerin etkisini harekete geçiren aksiyonun karşılığı olan genetik dışavurumun analiz edilmesidir. Cildin kapsamlı mekanizmasını anlamak için, L’OCCITANE Laboratuvarları canlı cilt dokuları üzerinde çalışmışlardır. Bu metod kullanılarak elde edilen sonuçlar doğrudan konuyla bağlantılıdır ve cildi bütünlüğü – ve çeşitliliği – içinde ele alır.
IMMORTELLE DIVINE KOLEKSİYONUNA AİT ÜRÜNLERİN DETAYLARI

L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE LOTION 200ml -YENİ ÜRÜN129,00TL
Ölmez Otu İlahi Losyon
Günlük cilt bakım rutinini güçlendiren, cildin dengesini koruyan ve hücresel yenilenmeye yardımcı olan, sarmalayıcı bir ferahlığa sahip zengin, pürüzsüzleştirici bir losyon. Bu losyon sayesinde cilt günlük bakımlara hazırlanır. Tüm cilt tiplerine uygundur, özellikle elastikiyet kaybı, ışıltı kaybı ve kırışıklık sahibi ciltere tavsiye edilir.


L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE EXTRACT 30ml – YENİLENEN FORMÜL305,00TL
Ölmez Otu İlahi Serum
Yenilenen formüllü, yüz yapısını gözle görünür biçimde yenileyen ve Divine Kremin etkililiğini katlayarak arttıran etkin içerikleri olağanüstü yüksek bir konsantrasyonda içeren ferah ve kadifemsi dokuya sahip bir serum. Uygulandığı anda cildin gerginleştiği hissediliyor, 7 gün boyunca düzenli olarak kullanıldığında ise yüz hatları yeniden belirgenleşmeye başlıyor, sarkmalar azalıyor. Tüm cilt tiplerine uygundur.

L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE CREAM 50ml –YENİLENEN FORMÜL284,00TL
Ölmez Otu İlahi Krem
Eşsiz bir anti-aging ürünü: 5 patent içeren yeni formülü ile şimdi eskisinden de daha etkili.  Anında rahatlatıcı bir his veren, zengin, pürüzsüz dokuya sahip bir krem. Hücrelerin merkezinde etki ederek yaşlanmanın tüm belirtilerini düzeltmeye yardımcı olur. Canlılığı katlanarak artan cilt güzellik içinde ışıldar. Tüm cilt tiplerine uygundur.


L’OCCITANE IMMORTELLE DIVINE EYES 15ml –YENİLENEN FORMÜL219,00TL
Ölmez Otu İlahi Gözler
Yenilenen formüllü, göz çevresini düzleştiren, sıkılaştıran ve aydınlatan ferahlatıcı, ipeksi bir jel-krem. Kadınların %72’sine göre gözler görünür şekilde gençleşir. Göz çevresindeki şişkinliğin azalmasına ve cilt renginde yaşlanmadan oluşan renk dengesizliğinin azalmasına yardımcı olur. Göz çevresinde kaz ayakları gözle görünür şekilde azalır. Tüm cilt tiplerine uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder