12 Ekim 2013 Cumartesi

Şölen'den bayrama 'Lokkum' gibi lezzetler!..



Antep fıstıklı, frambuazlı, portakal çiçekli ve güllü lokumun çikolata ile kaplanmasıyla enfes bir lezzete dönüşen Şölen Lokkum, evlerinizin vazgeçilmezi olacak.
Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Şölen, Kurban Bayramı’nda misafirlerinize unutulmayacak bir lezzet sunuyor. Şölen’in yeni ürünü çikolata kaplı Lokkum, geleneksel lokum lezzetini modern bir sunum ve sıra dışı tatlarla evlere taşıyor.
Türk mutfağının başrol oyuncularından biri olan fıstık, Lokkum’un da baş tacı olacak. Alışılagelmişin dışında lezzetleri denemeyi sevenleri de unutmayan Şölen, Lokkum’u frambuaz, portakal çiçeği ve güllü olarak farklı tatlarla da satışa sunacak.
Lokkum, ayrıca direkt ikrama hazır farklı kutusu ve içindeki kristal kürdanlı sunumuyla da ikram ederken keyifli anlar yaşatacak. 350 gr’lık kutu içinde 25 adet çikolata kaplı lokum bulunan Şölen Lokkum’un fiyatları çeşidine göre 8.5 TL-10.5 TL arasında değişiyor.
Güllü olmasıbeni çoktan cezbetti bol köpüklü kahvenin yanında çok güzel bir ikramlık olur ya da kendinize keyif sunabilirsiniz!
 

Kurban Bayramı’nda sevdiklerinizle sohbetlerinizi Şölen’in yeni lezzeti ‘Lokkum’ tatlandırsın!..Herkese mutlu bayramlar!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder