9 Ağustos 2012 Perşembe

Synchroline Fillast Dudaklar İçin Dolgunlaştırıcı Ve Hacim Verici Serum



Uzun zamnadır bloga yazı yazamıyordum oysa ki yazmak istediğim ne çok şey birikmişti.Yazamama nedenim oldukça fazla olsada burada paylaşabileceğim nedenler arasında  sıcaklık en başta gelir.Bugün  havanın biraz da olsa serinlemeye başlamış olduğu güzel bir  günde bir türlü yazmaya fırsat bulamadığım  bir ürünü sizlerle tanıştırmak istiyorum.Bu ürünü uzunca bir süredir kullanıyorum  ilk başta en beğendiğim özelliği o nefis portakal kokusu oldu çok hoş bir portakal kokusu var içeriğinde parfüm var ve bu portakal kokuyor.Ürünü uygulamak ta oldukça keyifli çünkü birçok dudak bakım ürününden kendisini ayırıcı bir kullanmı şekli var ve ben ilk kullanırken biraz zorlandım ama sonra öğrenince çok keyifli olduğunu gördüm.İlk başta ürünü saatin tersi yönde çevirdim fakat ürün aplikatörün ucuna gelmeden dudağıma uyguladım  o yüzden  normal bir parlatıcıdan farksız gibi geldi  şeffaf bir renkteydi fakat sonra uyguladığımda ürün aplikatörün ucuna geldiğinde daha kremsi  bir yapıya sahip ve rengi de beyazdı.Yani uygularken acele etmeyip ürünü az miktarda  o kremsi kıvamındayken aplikatörün ucuna geldiğinde uygulamak gerekiyor.Aplikatörün uç kısmında minik delikler var ve  ürünü alttan çevirdiğinizde buraya  krem geliyor resimlerde de görebilirsiniz.


Dudakları yumuşacık yapıyor ve bakım yapıyor üstelik  dudak çizgisini belirginleştiriyor ve hacim kazandırıyor.Ürünü uyguladıktan sonra dudaklarımda herhangi bir karıncalanma vs olmadığını belirtmek isterim.Akşam  uyguladığınızda ertesi gün üstüne daha uzun süre kalıcılığı olan bir ruj uygulanmasını tavsiye etmişler.Üzerine ruj uygulandığında da rujun kalıcılığı daha fazla oluyor.Ben bu ürünü çok beğendim.Bu arada   ambalajıda çok tatlı pembe pembe ne kadar  güzel bir renk her ne kadar feminen bir renkte ambalaja sahip olsa da ürünü erkeklerde kullanabiliyor...
 Synchroline Fillast Dudaklar İçin 
Dolgunlaştırıcı Ve Hacim Verici Serum
ÜrününTanımı:Fillast Lips,dudakların çevresindeki dikey dudak çizgilerinin hafifletilmesi ve dudaklara hacim sağlaması amacı ile formüle edilmiştir.Dudakların daha çekici hale gelmesine yardımcı olur.Öte yandan dudaklara uygulanan hyalüronük asid dolgularından sonra kullanımı,dolgu maddelerinin yıkımını yavaşlatarak daha uzun süreli etkili olmasına yardımcı olabilir.
Yeniden Cilt Canlandırma Anlayışı
Yeniden canlandırma anlayışı,cildin estetik özellikleri olan parlaklık,sıkılık ve dokusunun geliştirilmesi,ayrıca ince ve derin çizgilerin azaltılması olarak özetlenebilir.
FILLAST Serisi içermiş olduğu konsatre ürünler ile ciltte yaşlanma izlerinin en belirgin hale geldiği bölgeler için özel olarak formule edilmiştir.Fillast ürünlerinin yeniden canlandırıcı etkisi cildin dokusunu düzenlerken gözle farkedilir biçimde ince ve derin çizgilerin de düzelmesine yardımcı olur.
Fıllast Lips Dudaklar için Hacim Artırma Etkili Nemlendirici Aktif Serum H.A.T-S.S.I(D.Ü.B)
Dudaklar için özel  olarak formule edilmiş gelişmiş nemlendirici ve hacim artırıcı serum.Derideki Hyalüronik asid ağının desteklenmesi yeniden üretilmesi ve yok olmasının baskılanması nemlenme ile biraraya geldiğinde dudakların hacminin doğal olarak artışına sebep olur.Bu özel yeniden canlandırma işlemi ayrıca dudakların çevresindeki dikey çizgilerin azalmasına yardımcı olacaktır.
Etkisi ve özellikleri:Ciltte Hyalüronik Asid’in azalması çizgilerin oluşumuna neden olur. Yenilikçi bir formül olan Fillast Serum, ciltteki hyalüronik asidin yıkımını azaltan, yeniden üretimini hızlandıran bir etki mekanizmasına sahiptir. 30 günlük kullanım sonrasında dikkat çekici düzeyde çizgilerde azalma sağlar. Tüm ciltlere uygun, uzun dönemli bir bakım ürünüdür. Parfüm içermez. Dermatologlar tarafından allerji testi yapılmıştır.

• Tek başına ya da ruj altına kuru ve çatlamış dudakların bakımı için kullanılabilir.
• Dudak hacmini ve dolgunluğunu artırır.
• Dikey dudak çizgilerini engellemek için karşı etki gösterir.
• Ardından uygulanan rujun daha kalıcı olmasını sağlar.

- DUDAK HACMİNİ ARTIRICI DOĞRUDAN HIZLI ETKİ
- DUDAK KALINLAŞTIRMA İÇİN YAPILAN DOLGU ENJEKSİYONLARI SONRASINDA KULLANIMI, DOLGU MADDESİNİN YIKIMININ YAVAŞLAMASINA YARDIMCI OLUR.
- ETKİ SÜRESİNİ UZATIR.

KULLANIM ŞEKLİ

Gün içinde ihtiyaç duydukça en az 2-3 kez uygulanabilir.Yüksek faktör güneş koruyucu kullanmak  hyalüronik asid yıkımını yavaşlatabileceği için düzenli kullanımı herzaman önerilir.Kapağını açıp yeterli miktarda ürün aplikatörün ucuna çıkana dek saatin tersi yönde çevirip dudaklarınıza uygulayınız.Geceleri yatarken uygulandığında ertesi gün dudakların hacminin artışına yardımcı olur.



Ürünü daha detaylı incelemek ve diğer ürünler hakkında bilgi edinmek isterseniz www.synchroline.com adresine bakabilirsiniz.

Fiyatı:65 TL

Yetkili Eczanelerde bulabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder