21 Haziran 2012 Perşembe

Hello Kitty Make Up Hayatına Renk Kat...

Bugün çok üzüldüğüm bir konu oldu.İçimden hiç birşey yapmak gelmese de Yonca Lodi' nin düştüysek kalkarız ölmedik ya nağmeleri eşliğinde bu postu yazmaya karar verdim  biraz olsun neşelenmemi sağlayacak bu postu yazmaya başlıyorum.Bu şirinlikleri görünce onlarla biraz vakit geçirince biraz daha iyi hissediyorum.Birazdan  fotoğraflara bakmaya başladığınız da da farkedeceksiniz ki ürünlerin renkleri paketlerinin sevimliliği ve bir o kadar da şıklığı bunları söylerken beni haklı çıkaracak.Özellikle bu ürünler içinde beni kendine hayran bıraktıran öyle güzel ve şahane bir ürün var ki o da gerek rengiyle olsun gerekse kokusuyla olsun gerçekten beğeniyi hakeden lipp gloss oldu.Bu güne kadar ne kadar bu tarz ürün denediysem hepsinde bir yapış yapış olma durumu  veya tüpten ürünü alırken sulu bir kıvamı olmuştur ama bu üründe bu sorunların hiçbirisi yok bu yüzden gözüm kapalı tavsiye ederim eğer bu tarz lipp glossları seviyorsanız mutlaka denemelisiniz.İşte ürünler... Gelin tek tek tanıyalım...
Bu oje ;Hello Kitty koleksiyonunun binbir çeşit renklerinden sadece biri ve  rengi güzel bir gri tonu.Benim fazlaca renkli ojem olduğundan ve bu tonu hoşuma gittiğinden tercih ettim ve ojenin asıl önemli yanı bu oje mat :)Bu da demek oluyor ki bu ojeyi sürdükten sonra herhangi bir renkli ojeyle ve buna en çok siyah ve beyaz renkler uyumlu olacağından bu şekilde farklı oje stilleri geliştirip uygulanırsa ortaya müthiş güzellikler ortaya çıkar.Ojenin numarası 13 ;)
Gelelim pudraya,pudra; kompact pudra ve fazlaca kokulu ama rahatsız edici bir koku değil eğer pudra,fondoten gibi kozmetik bir takım ürünlerde parfüm alerjiniz vs.yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz..Bende ki 02 numara.Dokusu çok güzel.Pudra da gördüğünüz gibi yine çok şeker üzerinde minik kurdeleler var ama ben kullandıktan sonra onlar tabi ki yok oluyor ama yapacak birşey yok :)



Pudranın kendi içerisinde aynası var gün içerisinde kullanım rahatlığı sağlıyor ki zaten Kompakt pudralar taşınma ve kullanım kolaylığından dolayı daha çok tercih edilir. Makyajı sabitlemek ve gün boyu rötuş yapmak için idealdirler.Pudranın içinde süngeri var ve süngerlede uygulanabilir ama ben fırçayla uygulamayı tercih ediyorum.Hangi cins olursa olsun, pudra rengi fondöten rengiyle uyumlu olunca çok güzel görünür. Pudra, yağlı ve sivilceli ciltleri daha mat ve duru gösterir. Ayrıca sivilceler üzerinde kurutucu etkisi vardır. Çok kuru ciltleriyse daha fazla kurutabilir. Bu nedenle kuru ciltlerde pudrayı pek tercih etmemek gerekir.
Pamuk gibi yumuşak,duru ve mat dokunuş sağlıyor.Pudrayı uygularken farketmedim ama sürdükten sonra ışıkta çok hafif incecik ışıltılar olduğunu gördüm ve bu çok hoşuma gitti böyle pasparlak bir görüntü değil ama ışığa doğru baktığınızda  farkedebileceğiniz hafif ışıltıları var oldukça hoş.



Ve işte öve öve bitiremediğim o şahane lipgloss çok ısrar etmem herşey için ama bunu ısrarla tavsiye ediyorum benim lipglossum 03 numara ve karpuz kokulu.Yaz mevsimine en yakışan meyvelerden biri olduğunu düşünürsek tamda yaza uygun bir kokusu var ve rengi de aynı şekilde...


Rengi görmeniz için kağıtta denemek istedim içinde minik ışıltılar var ve çok yoğun pırıltı sevmeyenler için iyi olacağını düşünüyorum ben  bu yönünü de çok sevdim çünkü ben fazla ışıltı sevmiyorum rujda ve de lipgloss da.Lipglosslar her ne kadar isminden de anlaşılacağı gibi dudağa parlaklık vermesi anlamına gelse de parlaklık  tamam ama sim ve ışıltılı konusunda biraz takıntılıyım sevmiyorum.Rengi ne çok pembe ne de kırmızı ikisinin ortasında bir renk ,dudakta duruşu  kağıttakinden farklı kağıtta tamamen pembe gibi duruyor.Bu lipgloss bambaşka hani başka renklerini de almayı da düşünmüyor değilim :))
Veeeeeee göz makyajının olmazsa olmazı farlar... Hello Kitty Koleksiyonunu 4 lü far çeşitlerinden hepsi birbirinden güzel ama bana en doğal olanı bu olduğundan bunu tercih ettim.Bende ki 01 nolu farların renklerine bayıldım.Diğer renklerde pek bir güzeldi özellikle mor tonları oldukça hoştu ama bana uygun yani göz rengime uyumlu renkler olmadığından tercih etmedim.4 lü far çeşitleri 4 taneden oluşuyor.Bunun dışında 5 li 4 çeşit far renkleride bulunuyor.Renkleri ve daha doğrusu ürünleri incelemek için yakından görmek için en kısa zamanda yolunuz düşsün düşmesin mutlaka uğrayın diyorum.Ürünlerin ambalajları dahi sizi keyiflendirecektir zaten Hello Kitty 'i  bu tatlı karakteri sevmeyen çok azdır  öyle değil mi?Türkiye de de bu ürünlerin satılması hem de tamamen burada ülkemizde üretiliyor olması ne kadar güzel bir gelişme.Bu konuda Ekka Kozmetik'i  tebrik ediyorum ve daha da gelişmelerini ve başarılarının devamlılığını diliyorum.

Renkler çok güzel içerisinde çok yoğun pırıltılar,simler yok tam benim istedim tarzda ve renkler her şekilde birbiriyle uyumlu yani pembeyle turuncuyu da kullanabilirsiniz,pembeyle kahveyi de,kahveyle turuncu zaten süper uyumlu oluyor krem rengiyse hepsiyle kullanılabilir.Makyajı uygulamadan önce mutlaka far bazı uygulamak gerekiyor çünkü tek başına sürdüğünüzde bu biraz zor oluyor hem de renkler birbiriyle karışmıyor ve pek belli olmuyor o yüzden baz mutlaka şart.Bunun dışında turuncu diye söylediğim renk tam turuncu değil şeftali/kayısı tonlarında bir renk ve ben bu yüzden bunu allık olarak dahai kullanabilirim.Gayet doğal duruyor.
Şimdilik sadece kolumda renklerin duruşunu görmeniz için denedim ama tabi ki ileride bu renklerle yaptığım bir göz makyajını da sizlerle paylaşırım neden olmasın ;)Kolumda renkleri dağıtmadan direkt olarak sürdüm dağıtınca renk bu kadar yoğun belli olmuyor.Son olarak ta allık fırçasından bahsetmek istiyorum ve takdir i hakeden  bir ürün kılları oldukça yumuşak ve dökülmüyor oldukça kaliteli anlayacağınız rengi de beyaz daha ne olsun siyah kılların bittiği noktaya kadar allığınızı alıyorsunuz ve elmacık kemiklerinize uyguluyorsunuz bu arada yüz şekline dikkat ederek uyguluyorsunuz unutmadan yüzünüz uzunsa burun ucunuzun en dış köşesinden kulak memesi hizasına doğru uygulamalısınız.Eğer dolgun bir yüzünüz var ise, allığınızı saç çizgisi hizasına yakın bir şekilde, yüzünüzün çevresine sürebilirsiniz. Çıkık elmacık kemikleri için ise allığınızı yüzünüzün ortasına doğru sürün. Bu elmacık kemiklerinizi daha da belirginleştirir.
Ürünlere Cevahir Avm’deki Ekka kozmetik standından ulaşabilirsiniz.Ekka Kozmetiğin twitter adresine ulaşmak için TIKTIK.

Çok yakında kendi web sitesinden ekkakozmetikürünlere ulaşmak ve online sipariş vermekte mümkün ama ben yine de tekrar derim ki Cevahir e gidip ürünleri hissederek ,deneyerek almakta fayda var çünkü çok eğleneceksiniz....Bir sonra ki postta görüşmek üzere Sağlıcakla Kalın!.. 


2 yorum:

  1. hepsi çok şekerler :) bu arada bloguma beklerim http://bugunnesursemm.blogspot.com/ :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil