13 Mayıs 2012 Pazar

Yves Rocher Un Matın Au Jardın...Güne Bir Bahçede Uyanmak Gibi...






Yves Rocher, Nisan 2012'de satışa sunulan yeni bir koleksiyon ile ilkbaharı kutluyor. Kokuları ve beraberindeki parfümlü vücut bakım ürünleri koleksiyonu Un Matin au Jardin adlı üç EDT, vücut losyonları ve vücut sütlerini kapsıyor.Koleksiyonun kokuları çeşitli çiçekler,-güller,narenciye çiçeği ve dayanılmaz leylak çiçeklerinden ilham almıştır. 
Yves Rocher'in bahar bahçeleri; Turunçgil Tazeliği ,Leylak Saflığı ve Gül Dokunuşu'dur.






Yves Rocher Lilas Mauve (Mor Leylak) Leylak Saflığı ;Bahar yaklaştığında daha çok mor renkli kokulu leylaklar bahçelerde nazik ve çiçeksi kokularını bırakırlar.Bu parfümün ilkbahar tazeliğiyle bezenmiş narin ve pudramsı ferahlığını keşfedin...Bu serinin Edt(Sprey 100 ml),Vücut Sütü (200 ml)ve Duş Jeli (Şişe 200 ml)bulunmaktadır.

 Yves Rocher Rose Fraiche (Taze Gül) Gül Dokunuşu; Bahçelerin vazgeçilmezi bahçelerin kraliçesi diye adlandırabileceğimiz hoş kokulu çiçek,narin kokusuyla büyüleyici bir kokuya sahiptir.
Yves Rocher Agrumes en Fleurs (Citrus Flower)Turunçgil Tazeliği;Akdeniz Bahçeleri'nin vageçilmez çiçekleri olan narenciye çiçeklerinin kokusunu taşır.Diğer serilerde olduğu gibi Edt dışında Duş Jeli ve Vücut Losyonu da bulunmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder