18 Mayıs 2012 Cuma

ÇAMAŞIRDA TİTİZ HANIMLAR İÇİN EN DOĞRU SEÇİM: YENİ PERSİL EXPERT JEL…



Çamaşır deterjanlarının öncü firması Henkel, ev hanımlarının temizlikteki bir numaralı yardımcısı Persil’in formülünü sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü Alman firması, hanımların çamaşırda karşılaştıkları en büyük sorun olan lekeleri çözmek için, leke çıkarıcı enzimlerle zenginleştirdiği Persil Expert Jel ile çamaşırda temizliğe sınıf atlatıyor. Persil markasının temizlikteki 100 yıllık deneyim ve uzmanlığının üstün teknoloji ile buluşmasının ürünü olan Persil Expert Jel, beklentileri karşılamanın ötesine geçerek hanımlara mükemmeli sunuyor.

            Leke çıkarıcı kapsül ve enzimlerle geliştirilen yeni formül…

Çikolata, meyve ve reçel gibi yiyecekler yalnızca sofralara değil, hayata da lezzet katıyor. Ancak birçok insan için vazgeçilmez olan bu tatlar, kimi zaman küçük kazalar sonucu çamaşırlarda inatçı lekelere dönüşebiliyor. Hanımlar çamaşırda en fazla bu lekeleri çıkarmakta zorlanıyor. Persil Expet Jel, leke çıkarmadaki uzmanlığı ve yeni formülü ile hanımlara çamaşırda büyük kolaylık sağlıyor. Daha güçlü bir yıkama performansı için özel geliştirilmiş enzimler içeren Persil Expert Jel, çikolata, meyve ve reçel lekeleri başta olmak üzere birçok inatçı lekede üstün performans gösteriyor. Leke çıkarıcı kapsüller ve enzimler yıkama başından itibaren aktifleşiyor ve hem renkli hem de beyaz çamaşırlarda oluşabilecek tüm lekelerle kolaylıkla başa çıkıyor. Ayrıca çamaşırlara zarar vermeden renkli çamaşırların rengini beyazların ise parlaklığını koruyor.   

Persil Expert Jel’in uzun süre kalıcı “Gülün Büyüsü” ve  “Deniz Esintisi” parfüm seçenekleriyle de çamaşırlarınız mis gibi ve tertemiz kokuyor. 



*Basın Bültenidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder