7 Nisan 2012 Cumartesi

Fa Deodorant Ailesinin Yeni Serisi Nutriskin İle Tanışın...

Bu güzellikler bana geçen hafta geldi.Kargoyu getiren görevli kapıyı açtığımda  bu paketten koku geliyor deyince  ilk ne olduğunu anlamadım  nasıl yani diye sordum  kötü tuhaf bir koku beklerken son derece güzel kokan bu paketi elime aldığımda gönderi kısmında Henkel yazısını okuyabildim,acaba detarjan mı ? diye düşünürken görevli  içinde ki birşeyin kırılmış olabileceğini  söyledi  ve paketi onun yanında açıp incelemek zorunda kaldım .Paketi açınca bu güzel kokunun kırılan deodoranttan geldiği üzülerek anlaşılmış oldu  Fa Deodarantından Blue Romance roll on  olanı kırılmıştı ,kırılmakla kalmayıp diğer deodorantlara da zarar vermişti hem hepsine deodorant sürülmüştü hemde cam kırıkları çizilmelerine neden olmuştu :( o nedenle görsellerde eski gibi gözüken ürünlerin böyle görülme nedenleri bu yüzden...
Paketi ve kırık deodorantın verdiği hasarları  bir güzel temizledikten sonra hepsini tek tek ve merakla  kokladım hepsi harika kokuyorlardı.Özellikle Nutrive Serisi ni çok beğendim.Nutri Skin Serisi Fa Deodarant ın yeni serisi...Seriye ait duş jeli(vücut şampuanı) kremli yapıda olmasından dolayı  çok daha  kullanışlı.Nutri Skin Serisinin iki çeşidi var biri daha fresh sevenler için Natural Fresh Serisi(Yeşil Çay),Diğeri daha feminen kokuya sahip aynı zamanda çiçeksi kokuları sevenlere göre Maximum Protect Serisi.Ben her ikisine de bayıldım  her iki serinin kokularıda birbirinden güzel üstelik bir deodorantın aynı zamanda o seriye ait vücut şampuanının olması da  çok iyi çünkü bu deodorantın kokusunun daha dayanıklı olmasını sağlıyor birçok parfümlerin kofre olarak vücut losyonu ve duş jeli olduğunu biliyoruz deodorantlarında bu şekilde olması bence çok iyi...Ben zaten vücut şampuanlarını  vücut losyonu zannetmiştim (tabi okumadan  incelemeden öyle tahmin ettim) ama aslında olabilirmiş :)))sanırım var ama henüz Türkiye de satışı yok özellikle bu serinin İntensively Caring White Peach serisini çok merak ediyorum o da henüz Türkiye de satılmıyor rengi turuncu ve yaza daha uygun belki
 yaza doğru  satışa sunulur...


Şimdi öncelikle Nutri Skin Serisini  yakından tanıyalım;

Fa Nutri Skin Serisi

Dünyanın bilinirliği en yüksek ve öncü vücut bakım markalarından olan Fa, 7 özel bileşenli besleyici bakım kompleksi içeren yeni NutriSkin serisi ile 48 saat etkin koruma, mükemmel kuruluk ve karşı konulmaz yumuşaklık hissi yaratır. Eşsiz ve kalıcı kokuya sahip “Maximum Protect” ve “Natural Fresh” çeşitleri ile NutriSkin serisi, kadınların vazgeçemediği deodorant olma konusunda iddialı.
 2) Natural Fresh Serisi:
Deosprey – Roll-on
Doğal taze kokusuyla 48 saat etkin koruma sağlayarak ciltte mükemmel kuruluk ve karşı konulmaz yumuşaklık hissi yaratır. Pudralıdır. Alkolsüzdür. Serinin 1 deospreyi, 1 adet roll-on’u, 1 adet de vücut şampuanı bulunmaktadır.
Vücut Şampuanı
Natural Fresh/Green Tea: Yeşil çay özleri vücudunuzu canlandırır ve cildinize karşı konulmaz ferahlık sağlar. Doğal bir ferahlık hissi ile duyularınızı harekete geçirir.


48 saat etkin koruma, mükemmel kuruluk ve karşı konulmaz yumuşaklık sağlıyor..Bu özelliklerin hepsini tam anlamıyla sağlıyor.Deodorantlar antiperspirant özellikte yani pudralı ama sprey şeklinde olanını koltukaltına sıktığınızda hiçbir pudra kalıntısı  bırakmıyor roll on şeklinde olanı da ayrıca kullanışlı ...Ambalajları da oldukça sevimli pembe yeşil bahar renkleri ve bu deodorantlar hem görsel olarak hem de kokularıyla  insanın içini açıyor,neşelendiriyor.Vücut şampuanını ister günün sonunda yorgunluğunuzu atmak için isterseniz de  güne daha canlı ve pozitif bir enerjiyle başlamak için kullanabilirsiniz ve yumuşacık bir tene kavuşabilirsiniz,sonrasında ise  roll on yada deo sprey çeşidinden hangisini kullanmak isterseniz kullanıp gün boyu mükemmel bir şekilde  kuruluk,tazelik  hissedebilirsiniz

Diğer Seri ise;
1) Maximum Protect:
Deosprey – Roll-on
Kadınsı taze kokusuyla 48 saat etkin koruma sağlayarak ciltte mükemmel kuruluk ve karşı konulmaz yumuşaklık hissi yaratır. Pudralıdır. Alkolsüzdür. Serinin 1 deospreyi, 1 adet roll-on’u, 1 adet de vücut şampuanı bulunmaktadır. 
Vücut Şampuanı
Moisturising/Acai berry: Acai berry özleri duyularınıza dokunarak vücudunuzu sarar. Size karşı konulmaz yumuşak bir cilt hissi sağlarken, çekici kokusu ile sizi başbaşa bırakır.


Diğer Fa Serileri

Mystic Moments: Duyguları harekete geçirerek büyülü bir dünyanın kapılarını açar. Baştan çıkarıcı kokusu, bayanlar tarafından oldukça tercih edilmektedir. Pudrasızdır. Serinin 1 deospreyi, 1 adet de roll-on’u bulunmaktadır.

Blue Romance: Uzun süreli etkileyici romantik kokusu ile duyuları harekete geçirir. 24 saate kadar koruma sağlar. Pudrasızdır. Serinin 1 deospreyi, 1 adet de roll-on’u bulunmaktadır.
 Bu deodorantlarda önceki serilerden çok özel kokulara sahip iki seriden biri olan  Blue Romance çiçeksi ferah kokulu,Mystic Moments ise  ismine layık  bir şekilde gizemli oldukça güzel bir koku...

Fa ailesine Teşekkürler...

 *Ürünler firma tarafından deneme/hediye amaçlı gönderilmiştir.Ürün fotografları ve yorumlarım bana aittir.







2 yorum:

  1. Yakında postu gelecek benim kullandıklarımın.

    FA gerçekten cömert davranmış ve bu güzellikleri yollamış sana tatlım.Bize de gelse hiç fena olmaz hani:)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir haber :)merakla bekliyor olacağım evet gerçekten öyle Fa ekibi bu konuda oldukça cömertler ve çok ta ilgililer ;)

    YanıtlaSil