1 Mart 2012 Perşembe

İNCE DUDAKLARA DOLGUNLUK VEREN PLUMP&SHİNE KOZMETİK BAKIM ÜRÜNÜ

Pek çok kadın dudaklarının çok ince veya küçük görünümünden şikayetçidir.Her kadın dolgun ve çekici dudaklara sahip olmak ister. Bazılarımız bu konu da oldukça şanslı olmasına rağmen ( ki  dudaklarının dolgun olmasından şikayetçi olanlar da yok değil) bazılarımız  ince hatta çok ince  dudaklara sahibiz.Dudaklarınızın inceliğinden şikayetçiyseniz, doğru makyaj tekniğini uygulayarak bundan kurtulabilirsiniz.Evet  bunu her kadın biliyor biliyor da nasıl?Hem herkes makyaj uzmanı değil ki  biliyoruz ki açık renk ruj tonları seçmek ya da  lipglosslar  kullanmak ince dudaklı bayanların en bildiği makyaj hilesi....Peki  bunu çoğumuz uyguluyor muyuz? Mesela ben dudaklarıma açık renk  tonlarında pembe rujlar kullanıyorum fakat  kahve tonlarında göz makyajı yaptığımda vb hep aynı ton ruj kullanmalı mıyım?Kırmızı ya da  mürdüm ki bu senenin moda ruj rengi kullanamaz mıyım?Farklı ruj sürme teknikleriyle çarpıcı veya dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz ama kalıcı bir çözüm arayışı içerisindeyseniz ve dudaklarınızın ince olmasından dolayı  bu kadar makyaj hilesi yaparak değil de sadece bir ürün kullanarak estetik operasyona vs gerek kalmadan  kalıcı çözüm bulmak istiyorsanız yani benim gibi düşünüyorsanız benim gibi dudaklaınızın ince olmasından  şikayetçi olan bayanlara güzel bir haberim var...Hollywood' un gizli güzellik reçetesi....PLUMP&SHINE, bu mucize ürün  dudaklarınızı maksimum dolgunluğa ve keskin dudak çizgilerine ulaştıran bir kozmetik bakım ürünü. İçeriğinde bulunan doğal Tripeptid maddesi ile dudaklarınızdaki proteinleri canlandıran,nemlendirici etki maddesiyle mükemmel bir dudak bakım ürünü...Patentlenmiş 3D-Formülü ile dudaklarınızdaki şişkinliği sağlayan Fibroblasten proteinini % 350 oranında, nem sağlayan Hyaluron üretimini ise % 146 oranında dolgunlaştırmayı sağlıyor.PLUMP&SHINE, içinde barındırdığı besleyici maddeler ile düzenli kullanıldığında aynı zamanda tedavi edici özelliğe de sahiptir. Gece kullanıldığında da kür olarak en etkili faydayı sağlar .           


PLUMP&SHINE ile dudaklarınızın doğal yıpranması gecikir, daha zarif dudak derisi yanında ipek gibi yumuşak ve pürüzsüz dudaklara sahip olursunuz. Bu istatistiklerin tespitini 48 saat icerisinde  görebilirsiniz...

Dudaklarınız zaman içinde incelmiş olabileceği gibi doğuştan da ince olabilir. İnce dudakların sebebi kolajen eksikliğidir. Yaş ilerlemeye başladıkça vücudumuzun ürettiği kolajen hem kalitesizleşmeye hem de azalmaya başlar. Kolajen kaybının yanı sıra dudaklarda doğal olarak bulunan hiyalüronik asit de azalmaya başlar ve bunun sonucu olarak dudaklar su tutma özelliklerini yitirerek incelmeye başlarlar. Yaş ilerledikçe üst dudağın incelerek alt dudağın üstüne inmesinin sebebi de budur.







Renk olarak çok çeşit  yok ve zaten en kullanılabilir renkler seçilmiş,renk seçenekleri oldukça güzel  dudaklarda doğal  bir pembelik ya da doğal bir kırmızı kullanmak için oldukça güzel.

CANDY Gül renginde olan parlaıicı etkisi ile..

SEDUCE Kırmızı/Pembe karisimindan olan ve altın parcacıkları içeren..

NUDE -Sıcak kirmizi tonunda doğal bir görünüm sağlıyor..


  Plump&Shine Dudak Dolgunlaştırıcı-Candy




 En başta dudaklarda bulunan ince çizgileri dolduruyor ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.Farklı markaların  bu tarz ürünlerinde olduğu gibi  ilk  sürdüğünüzde karıncalanma hissi oluyor ama  içeriğinde tarçın özü ya da acı biber, ya da nane yağı  vb.şeyler içermiyor.Ürünü diğer birçok markanın dudak dolgunlaştırıcı etkili ürününden ayıran en önemli farkı  kullanım sonrasında geçici bir dolgunluk değil de kullandıkça dudaklarınızda farkı görebileceğiniz  dolgunluğu sağlayabilen bir  ürün olması...




Ben ürünü çok az bir süredir kullanıyorum ve sonuçları ürünün istatistikleri kadar var yani ürünü kullandığınız anda farkedilir bir dolgunluk sağlıyor.Renk olarak Candy i kullanıyorum.Doğal bir pembe tonu var ve bu da ekstra dan  açık renk olmasından  yukarıda bahsettiğim hileyi yapıyor.İçerisinde  küçük ışıltılar var ama  gün ışığında  güneş yoksa  zaten pek farkedilmiyor ışıklı bir ortamda daha parlak oluyor tabi.Eğer  tek kat uygularsanız parlatıcı sürmüş  gibi duruyor.Ürünü gece uygulamak etkisini daha çok arttırabilir.Çünkü  cilt hücreleri biz uyurken çalışıyor.Gece kremleri vs  gece uygulandığında  daha çok etki  ettiği bilinen bir gerçek ve bu bu ürün içinde geçerli yalnız benim bununla ilgili bir sorunum var ben bu  ürünü gece  uygulayamıyorum rahatsız oluyorum  tamamen kendimle ilgili bir durum bu...  PLUMP&SHINE, üst ve alt dudaklara bolca sürülebilir ve ihtiyaç duyulduğunda günde birkaç defa uygulanabilir. Etkisini hafifçe hissedersiniz. Gece kullanıldığında da kür olarak en etkili faydayı sağlar. PLUMP&SHINE’ın başka dudak boyaları ile beraber kullanılmaması özellikle önerilmekte...

Ürünün içeriğinde bulunan maddeleri incelemek isterseniz bu şekilde ;)
Yeni içerikler ve daha gelişmiş bir dudak kozmetik ürünü çıkarma hedefi, PLUMP&SHINE’a kendi alanında bir devrim yaptırdı. PLUMP&SHINE’ı temiz dudaklarınıza gerekli olduğu kadar sürebilir ve şimdiye kadar hiç görmediğiniz güzellikte dudaklara sahip olursunuz.

POLYBUTEN
Pudra ve toz halindeki maddelerin birbirlerine yapışmasını sağlar, kozmetik maddelerin yapışkanlığını artırır...
MİNERAL YAĞ
Derinin yağlanmasını, düzgün bir hal almasını sağlar...
DISOSTEARYL MALATE
Nemlenme ve yağlanmayı sağlar...
PETROLATUM
Cildi pürüzsüz ve zarif bir hale getirir...
DIMETHICONE
Cilde esneklik kazandırır, besler, derinin korunmasını sağlar; zararlı maddelerini cilde girmesini engeller...
BUTYLENE GLYCOL
Nem oranını artırır (aynı zamanda da sabit kılar) ve cildinizin sağlıklı kalmasını sağlar...
VANILLYL BUTY LETHER
Cildinizin doğal dengesini korur ve tedavi eder...
SILICA, RED 28, ACID YELLOW 23, YELLOW 5
Renk maddeleri...
MICA
Doğal kozmetik maddelerin ve güneş ışığının cildinize ulaşmasını sağlar...
METHYLPARABEN
Koruyucudur ve kozmetik ürünlerin içeriğindeki zararlı maddelerin üremesini engeller...


 BeautyFace Markası'nı ve ürünlerini,Plump&Shine ürününü de daha detaylı incelemek isterseniz adresi;
Facebook Sayfası nı da takip edebilirsiniz....

*Ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. Ürün fotografları ve yorumları bana aittir.Ürün hakkında ki görüşlerim tamamen kendi kişisel görüşlerimdir .




2 yorum:

  1. bu tıp urunlerın kalıcı dolgunlastırma saglayacagına ınanmıyorum :s ırrıtasyon yapabılır yazmıslar bıde :s ıcındekı hangı maddenın dolgunlastırma etkısı varmıs canım?

    YanıtlaSil
  2. bu tarz ürünler çoğunlukta olduğu için en iyisi ni bulmakta zorlaşıyor buna katılıyorum fakat bu ürün gerçekten kullandıkça bu etkiyi gösteriyor bunu hakikaten gözlemleyebiliyorsunuz irritasyon yapabilir olayına gelince dudaklarda çok az bir karıncalanma oluyor bu doğru...Senin isteğin üzerine de yazıya yeni eklemeler yaptım ve içeriklerini ekledim Patentlenmiş 3D-Formülü ile dudaklarınızdaki şişkinliği sağlayan "Fibroblasten Proteinini" % 350 oranında (ki bu ciddi bir rakam )içermekte belirttiğim internet adresinden de araştırma yapabilirsin ;)

    YanıtlaSil