21 Kasım 2011 Pazartesi

CLINIQUE HIGH IMPACT MASCARA SET


Bu Fırsat Kaçmaz!

Clinique High Impact Maskara Seti 49TL
CİLT TİPİTüm cilt tipleri için uygundur.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİAlerji Testinden Geçmiştir. %100 parfümsüzdür. Formülündeki jel bazı ile kirpikleri en doğal hali ile toparlar, uzatır, birbirinden ayırır. Lif içermediğinden rimel uygulanır uygulanmaz; kirpikler ipeksi bir görünüm kazanır; rahat bir his kazandırır. Siyah yumuşak uçlu Cream Shaper göz kalemi akmaz, bozulmaz uzun süre kalıcılık sağlar. All About Eyes Serum ile gözaltı morluk ve şişliklerinden kurtulmanız mümkün. 
ÜRÜN AVANTAJLARIAvantajlı set içerisinde 7ml. High Impact Mascara, 1.1gr Cream Shaper For Eyes Siyah Göz Kalemi 5ml. All About Eyes Serum ve pembe makyaj çantası yer almaktadır.
ÜRÜN KULLANIMI High Impact Mascarayı özellikle kirpik diplerinden başlayarak, uçlarına doğru nazik dokunuşlar ile uygulayın. En etkili sonuç için rimelin altına Clinique Lash Building Primer'ı kullanmanız; besleyici özelliğinden dolayı rimel ile birlikte bakım etkisini artıracaktır. Mutlaka uygun bir göz makyaj temizleyici ile kullanılması tavsiye edilir.
All About Eyes Serum sabah ve akşam göz bakım kreminin altına veya gün içerisinde ne zaman ihtiyaç duyulur ise makyaj üzerine dahi uygulanabilir. All About Eyes Serum'u gözaltının iç köşesinden dış köşesine doğru iki kere nazikçe uygulayınız. Eğer bir kalıntı olur ise parmak uçları ile yayınız. Öneri: Serinletici ve tazeleyici etkiyi artırmak için ürünü buzdolabına tutarak kullanınız.
Tekin Acar Cosmetics

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder