29 Kasım 2011 Salı

THE BODY SHOP SMOKE & SMARKLE İLE YENİ YIL MAKYAJI

YENİ SMOKE & SPARKLE MAKYAJ KOLEKSİYONU

 


Parıldama zamanı! Bu kış, The Body Shop’un yeni makyaj serisi Smoke & Sparkle sayesinde sezonun öne çıkan ışıltılı renkleriyle herkesin gözleri sizin üzerinizde olacak. Yerel Adil Ticaret içerikleriyle hazırlanmış bu sınırlı üretim makyaj serimizle tanışmaya hazır mısınız? 

The Body Shop’un Uluslararası Makyaj Artisti Chase Aston sezon makyajını şu şekilde yorumladı: “2011 Kış sezon makyajında en çok öne çıkan trendler buğulu gözler, parlak dudaklar ve ışıldayan bir cilt! Sınırlı sayıda üretilen Smoke & Sparkle koleksiyonu ile ışıltılı bir parti kızı görünümüne sahip olabilirsiniz.” 

Birbirinden farklı iki harika far paletine sahip olan seri ile trend bir makyaj yapmak hiç bu kadar kolay olamamıştı.Silver Black ve Golden Brown far paletleriyle isterseniz hafif isterseniz de ışıltılı bir parti makyajına sahip olmanız an meselesi. 

Dahası seriye geçen senenin en çok satan ürünlerinde ışıltılı vücut spreyi, Sparkler in Boudoir Pink’in yanısıra bronz tonlarıya kalbinizi fethedecek Enchanting Gold ürünü de eklenmiş durumda ve son olarak serinin tamamlayıcı ürünü dudak parlatıcılarımız! Bu sezonun favorisi olan ıslak ve parlak dudaklara sahip olmanızı sağlayacak mini dudak parlatıcılarımız High-Shine Mini.


Bu sezon için sınırlı üretilen Sparkler ışıltılı vücut spreyi ile yeni yıla girerken cildiniz ışıldasın! Üstelik hem pembe hem de bronz tonlarıyla!
Yeni yılın en güzel far paletine siz sahip olun!
Sıcak bronz tonlarıyla yeni yılın en güzel gözlerine sahip olun!
SILVER  BLACK VE GOLDEN BROWN FAR PALETLERİ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder