1 Haziran 2011 Çarşamba

DARPHİN MELA PERFECT

Bugün yeni keşfettiğim iki üründen bahsetmek istiyorum
Darphin Melaperfect...


Melaperfect yenilikçi teknolojisiyle, koyu lekeler (güneş lekesi, sivilce lekesi, yaşlılık lekesi) ve birikmiş melanin kümelerini küçülterek azaltır ve cilt yüzeyine dağılmalarına yardımcı olur. Koyu lekelere karşı devrim yaratan teknoloji, lazer teknolojisinden ilham alan etkisi (birikmiş Melanin pigmentlerinin küçültülmesi) ile nadir botanik özlerle zenginleştirilmiş ilk koyu leke karşıtı bakımdır.

Cilt Tipi
Tüm cilt tipleri için uygundur.

Sonuç• Güçlü anti-oksidanlar etkili biçimde melanosomlardaki melanin birikimini önler.
• Pigment kümeleri mikro-partiküllere ayrılarak cildin fazla melaninini azaltma yeteneğini arttırır.
• Hücre yenilenmesi artarak cilt yüzeyindeki pigmentli cilt hücrelerinin yok olması sağlanır.
• Yenilenmiş, daha berrak ve pürüzsüz bir görünüm sağlanır.


İçerikZerdeçal ve Kantaron Özü, Trametes Özü, Salisilik Asit

Kullanım Şekli
Temiz cilde nemlendiriciden önce kullanılmalıdır. Nemlendirici öncesinde serum kullanılıyor ise serum sonrasında sürülerek nemlendirici ile bakım sonlandırılabilir. Gün boyunca, cildin korunması ve uyumlu bir cilt rengi için SPF güneş bakımı için önerilir.

Ve bahsetmek istediğim ikinci üründe yine Darphin ve yine çok özel bir ürün ben gerçekten çok beğeniyorum özellikle kokusu muhteşem parfüm içermiyor ama içerisinde bulunan portakal çiçeği yağının hoş bir kokusu var işte o ürün:)

Azahar Cleansing Micellar Water

Yüz, göz ve dudak temizliği için 3’ü 1 arada pratik temizleyici. Hassas gözler, hassasiyet, kızarıklık ve iritasyona eğilimli ciltler için idealdir. Kuruluk yaratmayan formulüyle, makyaj kalıntılarını nazikçe temizleyerek, cildi tazeler ve yumuşatır. İçerdiği doğal portakal esansı ile hoş bir kullanım deneyimi yaşatır.

Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur.
Hassas gözler, hassasiyet, kızarıklık ve iritasyona eğilimli ciltler için idealdir.
Kontakt lens taşıyanlar da rahatlıkla kullanabilir.


Sonuç Cildi temizler, makyaj kalıntılarından arındırır.
Cildi tazeler ve yumuşatır.
Rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkisi vardır.
Dermatolojik ve optalmojik olarak test edilmiştir.


İçerik Néroli esansiyel yağı, doğal bisabolol, portakal çiçeği yağı.
Alkol, parfüm ve sabun içermez.


Kullanım Şekli Temizleme pamuğuna dökün. Yüz, göz ve dudak çevresine, temizleme pamuğunu fazla bastırmadan nazik hareketlerle uygulayın. Temizleme sonrası pamuk üzerinde makyaj kalıntısı görünmeyinceye kadar yeni temizleme pamuğu ile işlemi tekrar edin Cildinizi durulamayın, kurumaya bırakın.


kullanımı çok pratik, hassas gözler için çok uygun,ben göz makyajımı temizlemekten hiç keyif almıyordum ama bu ürün sayesinde keyifle temizliyorum bu ürün sayesinde makyaj yapmak kadar zevkli hale geldi.. çünkü herkes bilir makyaj yapmak zevklidir ama makyajı çıkarmak zor olur bide suya dayanıklı maskara vs ürünler kullanmışsanız tembel oluyor insan...Yüzü kurutmuyor,pratik çünkü suyla durulama yapmıyorsunuz,kokusu tekrar söylüyorum şahane fiyat pahalı ama değer...İncelemek isterseniz
http://www.darphin.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder