5 Mart 2013 Salı

BEKLENEN BAKIM YENİ ŞİŞESİNDE!

 
İçeriğindeki Avokado Yağı ve Bitki Özleri ile zenginleştirilmiş yeni formülü ile kuru ve kırılgan tırnakları nemlendirmeye ve esnekliğini geri kazandırmaya yardımcı olur. Pürüzsüzleştirici Astar Kat, Tırnak Güçlendirici Bakım, Tırnak Uzatıcı Bakım ve Mega Parlatıcı Cila Kat olarak uygulanır. 5 günde %30’a varan oranda tırnakların uzamasını destekler.*
1 KIRILAN VE SOYULAN TIRNAKLAR İÇİN GÜÇLENDİRİCİ BAKIM;
Soyulan, yırtılan ve çabuk kırılan tırnaklardan şikâyetçiyseniz; anında tırnaklarınızda fark edilebilir bir güçlenme sağlıyor.
2 ÇUKUR VE PÜRÜZLÜ TIRNAKLARI PÜRÜZSÜZLEŞTİRMEK İÇİN ASTAR KAT; Tırnaklarınızın yüzeyinde oluşmuş çukur ve pürüzleri gidermek ve tırnaklarınızın sağlıklı bir şekilde uzamalarını istiyorsanız; ojenizin altına uygulayabilirsiniz.
3 KISA VE YAVAŞ UZAYAN TIRNAKLAR İÇİN UZATICI BAKIM;
Sağlıklı ve daha hızlı uzayan tırnaklar istiyorsanız veya son dakika kırılan bir tırnağınız için acil bir çözüm arıyorsanız; 5 gün içerisinde %30'a varan hızlı uzama ve sağlıklı tırnaklara kavuşmanızı destekliyor.
4 MAT VE SOYULAN OJELER İÇİN YOĞUN PARLATICI CİLA KAT;
Ojelerinizin tırnaklarınızda daha parlak ve uzun süre kalmasını istiyorsanız; 10 güne kadar ojenizin soyulmasını ve renginin solmasını engellemeye yardımcı olurken aynı zamanda manikürünüze %100 parlaklık kazandırıyor.
 
 
YETKİLİ SALLY HANSEN ECZANELERİNDE
 

COMPLETE CARE 4-IN-1 TRETAMENT- 4'Ü BİR ARADA KOMPLE TIRNAK BAKIMI (Nemlendirici Etkili) : 54 TL.

 
*Basın Bültenidir.
 
 
 
 

 

2 yorum: