26 Şubat 2013 Salı

OSCAR ÖDÜL TÖRENİNİN EN DEĞERLİ AKSESUARLARI



85. OSCAR ÖDÜL TÖRENİNİN
EN DEĞERLİ AKSESUARLARI
 
 
85.si düzenlenen Oscar Ödül Töreni’nde, çekici tırnaklar ünlülerin şıklıklarından rol çaldı. Gecenin güzellerinden Adele ve Rosie Huntington Whiteley, ünlü manikürist Kimmie Kyees’in dokunduğu göz alıcı tırnakları ile şıklıklarını tamamladı. Kyess, Sally Hansen renkleriyle yarattığı tırnak stilleri ile kırmızı halıya imzasını attı.
 
  
James Bond’un son filmi “Skyfall” ile en original şarkı ödülüne aday gösterilen Adele, Sally Hansen Peachy Keen rengindeki Complete Salon Manicure ojesinin üzerine uyguladığı Insta Insta-Dri Fast Dry Nail Color Quick Sand ile ışığını yansıtmaya devam etti.  
  
İngiliz model ve aktris Whiteley, daha şık ve trend tırnaklar için Sally Hansen renklerinden özel bir karışım yaparken tırnaklarına boncuklu süslemeler ekledi. Kyees, Whiteley’in tırnak tasarımını yaparken ilk olarak Complete Salon Manicure oje serisinin Rosie Posie  rengini uyguladıktan sonra ikinci kat olarak yine aynı oje serisinin Sheer Me Now rengini uyguladı. Son uyguladığı oje henüz ıslak iken tırnaklarının alt-orta kısımlarına bir inci ve bir altın metalik renklerde boncuklar yerleştirdi.
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder