6 Mart 2012 Salı

Tweezerman Mini Eğimli Cımbız


Tweezerman,1980 yılında tek bir ürünle piyasaya giriş yapmış. Mükemmel kalitesi ve hassaslığı ile anında en çok satan listesine giren Splintertweeze...Splintertweeze’in  etkililiği ve popülaritesinin sırrı, mükemmel bir şekilde hizalanmış ele uyumlu uçlarıydı. Daha sonra, Splintertweeze’i bu kadar ünlü hale getiren aynı hassas performans standardı ile bir kaş cımbızı geliştirmeye başlanmış. Her bir kılı tek seferde tutup çıkarabilen ele uyumlu uçlarıyla birlikte, dünyaca ünlü Tweezerman Slant cımbızı yaratmışlar.Tweezerman Slant, anında başarı elde etmiş ve hala en çok satan ürün olarak yoluna devam ediyor.
Tweezerman, 30 yıldır, kaşlar, kirpikler, manikür, pedikür ve erkek bakımına yönelik 200’den fazla eşsiz, heyecan verici, son teknoloji ürünü olan yenilikçi güzellik aleti geliştirerek bugün hala en kaliteli güzellik aletlerini talep eden güzellik uzmanlarının, ünlülerin ve ayrıcalıklı tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayan küresel bir sektör lideri olarak yoluna devam ediyor.
Tweezerman, Solingen, Almanya merkezli Zwilling J.A. Henckels AG. şirketinin yüzde yüz iştirak şirketidir. Zwilling J.A. Henckels, tencere seti, çatal bıçak takımı, sofra takımı ve aletleri de dahil olmak üzere, yüksek kalitede hassaslığa sahip paslanmaz çelik ürünlerinin dünya çapında bir üreticisidir.
Tweezerman, New York’ta bulunan uluslararası genel merkezlerinde faaliyet göstermeye devam etmektedir.
... NİÇİN TWEEZERMAN
1. Benzersiz Kalite ve Performans
30 senedir ünlülerin, makyaj uzmanları ve en ayrıcalıklı tüketicilerin seçimi olan Tweezerman güzellik aletleri, dünya çapında milyonlarca kadının sadakatini kazanmayı başarmış

2. Mükemmellik Vaadi
Tweezerman markası, en yüksek düzeylerde kalite ve hassasiyet performansı bekleyen tüketiciler için ileri teknoloji güzellik aletlerinde en üst kademeyi temsil ediyor. Güzellik endüstrisinin yenilikçi lideri olarak tanınarak, kalite ve güvenilirlikte normal standartlardan üstün özellikleriyle, müşterilerin ünlü **garantimiz altında sunulan ürünlerimizi çok seveceğinden oldukça emin olmaları...
3. Kırmızı halıda boy göstermeye hazır bir görünüş elde etmek için Ünlüler ve Güzellik Uzmanlarının Kullandığı & Güzellik Editörlerinin Seçtiği Mükemmel Aletler  ...
Aletlerimiz, gerçek güzellik çözümleri sunmak üzere tasarlanır ve her alet, tasarım ekibimiz tarafından, uygulanacağı işte en iyi olacak şekilde geliştirilir. Biz, her kadının o ‘mükemmel görünüşe’ ulaşabilmesi için her bir aletin kusursuz olarak başarması gerekenleri biliyoruz. Üstün kalite ve işçilik, tüm Tweezerman ürünlerinin imzasıdır; bu nedenle, ücretsiz bileme **garantimizi desteklemek üzere kendi yüksek yetenekli tamir ve apre departmanımızı kullanıyoruz.
4. Ayrıcalıklı Güzellik Aletleri Alışverişinde Tek İsim
Mükemmel kaşlar ve kirpiklerden, profesyonel manikür ve pediküre kadar tam bakım deneyimi için üstün kaliteli, iyi tasarlanmış güzellik aletlerinin tam bir yelpazesini sunuyoruz. Ayrıcalıklı müşteriler, güzellik trendi ne olursa olsun, en iyi şekilde görünmelerine ve hissetmelerine yardımcı olan özel, hassas güzellik işleri için her zaman güvenilir Tweezerman ürünlerine yönelirler.
5. Ödüllü Kalite
Manikür, pedikür, kaş ve kirpik aletleri de dahil olmak üzere, ürünlerimizin bir çoğu yaygın olarak taklit edilmiş fakat asla piyasadaki hiçbir yerde kalite ya da performans bakımından taklit edilememiş, benzersiz, patentli tasarım özelliklerine sahiptir.. Dünyaca ünlü markamız, Slant’in eğimli ucu ergonomiktir ve tüy çekmeyi kolaylaştıran daha fazla yüzey alanı sağlar. Ele uyumlu kenarı ve mükemmel olarak hizalanmış uçları, gerçekten yumuşak bir çekim gücü oluşturarak, tüyü ustalıkla çeker. Allure dergisi editörleri tarafından 10 yıl süreyle “En İyi Güzellik Ürünü” seçilen Slant, aynı zamanda In Style dergisininEn Çok Satan Güzellik Ürünleri" arasında gösterilmiş ve kısa bir süre önce, diğer ödüllerin yanı sıra, Bride dergisi tarafından “Gelinlerin Seçimi”  ünvanına layık görülmüştür.

6. Garantili Güzellik
Tüketiciler, Tweezerman güzellik aletlerinin işlevlerine yönelik olarak ve üretim hatalarına karşı garantili olmasına önem veriyorlar. Tweezerman, ünlü garantimiz kapsamında, aletler için kalitenin korunabildiği süre boyunca **ÜCRETSİZ bileme hizmeti sunan ilk şirkettir. Eşsiz bileme hizmetimiz ve aletlerimizin benzersiz performansı yatırımınızı korur.
 7. Her zaman yenilikçi ve “Modaya Uygun”
Güzellik aletlerinin öncü ve referans markası olan Tweezerman, ürünlerde birçok önemli yeniliğe imza attı. Yoğun tempolu bir yaşam süren stil sahibi kadınlara her yerde ayak uydurabilmek için, günümüz kadınının ihtiyaçlarına ve moda algısına göre şekillendirilen birçok yeni seyahat boyu ve özel üretim ürünler sunuyoruz. Özel üretim koleksiyonlarımız podyumla ilişkili olup ünlü tasarımcılarla işbirliği ile hazırlanır,  her sezonda en iyi Pantone moda renklerini ön plana çıkararak modanın ötesinde cıvıl cıvıl ve retro-şık özellikteki baskılarla süslenir. Aynı zamanda, seçkin lüks anlayışının zirvesinde, Swarovski® kristalleri ile süslenmiş çok özel ürünler sunuyoruz.
8. Güzellik Uzmanlığına Sahip Güzellik Araçları Uzmanları
Güzellik aleti uzmanları olarak, aynı zamanda güzellik uzmanları olmamız gerektiğine inanıyoruz. Tüketicilere, her tür detay ve hizmette üstün dikkat sunmanın yanı sıra, en iyi güzellik aletlerini, ipuçlarını ve tekniklerini de sağlıyoruz. Tweezerman güzellik endüstrisinin nabzını tutuyor olmaktan gurur duyuyor ve olağanüstü anlamlı tasarımları son model malzemelerle birleştiren ödüllü aletleri yaratmamızda bize ilham veren makyaj ve kaş uzmanlarından, tırnak teknisyenlerine, pedikürcülerden estetikçilere kadar tüm güzellik uzmanlarına sürekli olarak danışıyoruz. Ürettiğimiz her aletin amaçlanan kullanımı için mükemmel olması gerektiğine inanıyoruz.
9. Zamana Karşı Test Edilmiş, İleri Teknoloji
Tweezerman’in, dayanıklı ve paslanma direncine uygun olarak tasarlanmış olan  yüksek nitelikli paslanmaz donanımları, uçların birleştiğinden ve bıçakların keskin olduğundan ve bu keskinliğin korunacağından emin olmak amacıyla titizlikle test edilir. Kesici kenarlar her defasında hassas bir kesiş sağlamak üzere kusursuz olarak hizalanır. 
Her hassas cımbız, yetenekli zanaatkarlarımız tarafından tek tek kontrol edilerek elde cilalanır ve yenilikçi, ergonomik aletlerimizin her biri optimum denge, rahatlık ve kontrol sağlamak için tasarlanır.
10. Kalbi olan bir Şirket
Tweezerman’i sevmek için birçok neden var: Mükemmel aletler. Mükemmel hizmet. Mükemmel garanti. Fakat aynı zamanda, hem küresel hem de bölgesel olarak daha iyi bir dünyaya katkıda bulunmanın, kadınların hayatını zenginleştirmenin ve şirketler topluluğumuzun şefkatli ruhunu desteklemenin, büyüyen ve kar getiren bir iş sürdürmedeki görev ve sorumluluklarımızla eş değerde ve ayrılmaz unsurlar olduklarına inanıyoruz. Kuruluşundan itibaren, Tweezerman, iki ana prensibi benimsemektedir: Birincisi, karlılığı ölçmek ve karları ihtiyacı olanlarla paylaşmaktır. İkincisi ise, Sosyal Sorumluluk misyonumuzun şekillendirilmesidir. 1980 yılından beri Tweezerman, kadınları koruyan programlar başta olmak üzere yüzlerce yardım derneğinin yanı sıra birçok çevresel, toplumsal dernek ile hayır kurumlarına destek sağlamıştır.
Hassasiyeti ile ünlü  ve ödüllü bir güzellik bakım ürünü olan Tweezerman Cımbızları sadece Boyner Mağazaları'nda satılıyor...Harajuku Serisi çok yakında Türkiye de olacakmış.
Bu serinin Türkiye ye gelmesini dört gözle bekliyorum çünkü  çok eğlenceli ve güzel  dizaynları var.

Bu seyehat boy  cımbızın  da gerek   dizaynı  gerekse rengi pek bir güzel.Cımbızın en önemli özelliğiyse hem dış koruma kabının olması hem de çantada rahatlıkla taşımanız için keskin ucunu koruyucu ayrı bir silikon ucunun bulunması.





Cımbızın ucu tüyleri   çok rahatlıkla almanızı sağlayacak şekilde yapılmış.Tüyleri çok iyi yakalıyor.En kısa tüyleri bile  kolayca alabilmeniz için keskin  ve çok değişik yani eğimli  bir  çelik uca sahip...
Yedek cımbız olarak makyaj çantası ve seyahatler için ideal olan cımbız bence kesinlikle çantanızdan yanınızdan ayıramayacağınız bir  güzellik aleti olacak...


25 DERECE EĞİMLİ CIMBIZLAR, KAŞLARIN ERGONOMİK YAPISINA GÖRE MÜKEMMEL VE KUSURSUZ KAŞ ALIMINI SAĞLAR, -CIMBIZ UÇLARI EL İLE BİLEYLENMİŞ OLUP UÇLARIN BİRBİRİNE EN DOĞRU ŞEKİLDE KAPANMASINI SAĞLAR. -CIMBIZ UÇLARININ İÇİNDEKİ AÇI İLE CIMBIZ UCUNUN KAŞ ALIRKEN DIŞA DOĞRU AÇILMASINA ENGEL OLUR.KOLAY TEMİZLİK VE UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIM İÇİN PASLANMAZ ÇELİK UÇLARA SAHİPTİR.
Tweezerman Türkiye yi   takip etmek isterseniz ;





Boyner Mini cımbız Fiyatı 36 TL




*Ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir. Ürün fotografları ve yorumları bana aittir.Ürün hakkında ki görüşlerim tamamen kendi kişisel görüşlerimdir .







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder