29 Ekim 2011 Cumartesi

Bir Rimel Bir Allık Yeter Diyenlere...Bu Ay Beğendiklerim...



 Clarins Color Definition 3D Radiance Face Powder 2011 Sonbahar Koleksiyonundan çok hoş bir pudra...Bayıldım ben buna tasarımı çok güzel...

Guerlain Christmas 2011 koleksiyonundan  nefis bir allık.. Art Deco esintili bir tema ve yanardöner turkuaz ve tavus kuşu tonları dolu, muhteşem...
Maison Lancôme
Allık Paleti- Taze, Seçkin bir Işıltı...
Paris’in ruhu bu sezonun allığını etkiler: Paris sokaklarında bir lamba tarihi Lancôme Maison 29, Faubourg Saint Honoré’nin kaldırımlarını aydınlatırken Eiffel Kulesi’nin siluetini seçebilirsiniz.
Gerçek bir sanat eseri olarak ortaya çıkarılan, zarif ve tarihi kartpostal dizaynını taşıyan bu allık, kadınların aklını çeler ve Paris'in 1940'ların sonundaki güzel masallarını anlatır. Kutusu altın bir plaka ile işlenmiştir, şehrin en ünlü mekânını andırır.
Allık renklerinde, Aaron De Mey yumuşak gül pembesi için evrensel bir armoni yaratmış ve üzerine hafifçe altın sarısı serperek dekore etmiştir.Tekin Acar Cosmetics Fiyataı:Lancome Masion 125TL



Soap&Glory Glow All Out ve Love At First  Blush
incelemek isterseniz tık tık

 


Lancôme’un ilk parfümlü maskarası da olan Hypnôse Doll Eyes, çiçek aromalarından oluşan zarif ve kadınsı kokusuyla da ayrıca cezbediyor..Gül kokusunu sevenlere(ben bayılırım)
Tüm kirpik tipleri için uygundur.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİLancome Hypnose Babydoll, taş bebek kirpiği etkisi yaratmaktadır. 3 Patentli İ-KONİK fırça gözlerin iç köşelerindeki kirpikler de dahil her bir kirpiğin kusursuz olarak belirginleştirmektedir.
Kirpikleri şekillendirmek, uzatmak ve Mükemmel ayrılma için homojen biçimde yerleştirilmiş Çin özel naylon, kaygan fırça kıllarına sahiptir.
ÜRÜN AVANTAJLARILancome Hypnose Babydoll, benzersiz bir makyaj sonucu büyük görünen gözler için hacim, kıvrım ve uzunluk sağlar.
KULLANIM ŞEKLİ1-Fırçayı kirpiklerin tam ortasına yerleştirerek, fırçayı diplerden uçlara doğru  zigzag hareketiyle kaydırınız.
2-Fırçanın ucunu gözlerin iç köşesindeki kirpiklere uygulamak için kullanınız.
3-Gözlere daha geniş bir görünüm kazandırmak için gözlerin dış köşesindeki kirpikleri, fırçanın en geniş kısmını kullanarak yoğunlaştırınız.
4-Aynı uygulamayı alt kirpikler içinde uygulayabilirsiniz

Sevil Parfümeri fiyatı:65,00TL
Tekin Acar Cosmetics Fiyatı.72,00TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder